Dagbladet Holstebro

Dagbladet Holstebro

Få nyhederne fra Dagbladet Holstebro

Med avisabonnementer fra Dagbladet Holstebro kan du holde opdateret med de seneste lokale nyheder fra Holstebro og omegn. Holstebro Dagblad dækker lokale nyheder i

• Struer
• Vinderup
• Ulfborg/Vemb
• Lemvig

Dagbladet har et oplagstal på omkring 11.000 og udkommer om eftermiddagen mandag – fredag og som morgenavis om lørdagen.

Dagbladet er grundlagt den 17. oktober 1881 af Christen Berg.

Holstebro Dagblad har fokus på det lokale miljø, borgerne samt byudvikling, uden at gå på kompromis med nationale og internationale nyheder. Med Holstebro Bladet er du sikker på, at modtage de bedste og seneste nyheder, der har betydning for dig.

Journalisterne opdaterer nyt indhold løbende digitalt omkring ændringer og nye politiske beslutninger i det lokale miljø og den løbende udvikling nationalt. Den løbende opdatering gør at, du altid er opdateret og har adgang til de vigtigste nyheder lige ved hånden, når det passer dig.

Det lokale liv og udvikling

Har altid haft en stor betydning for de enkelte borgere, for det er i vores nærmiljø, vi har tætteste. Med Convid 19 og de samfunds­ændringer virussen har medført, har betydet at danskernes lokale område, har fået langt større indflydelse end tidligere.

Dagbladet Holstebro rapportere om sport, underholdning, kultur og rejser dybdegående analyse og artikler, hvor du kan forbyde dig. Dagbladet tilbyder en masse service på deres hjemmeside, hvor du kan finde “hvad der sker” i lokalmiljøet og planlægge udflugter og oplevelser.

Få de lokale nyheder der har betydning for dig – Læs mer her.

Dagbladet Holstebro bringer lokal miljøet tættere sammen

Med alle de nye ændringer vi i Danmark som vi må forholde os til i hverdagen, beretter nyheder i TV om de nationale ændringer i form af nye regler og kommende strategier, men de kommer sjældent ind på de lokale områder – hvor vi som borger har brug for konkret viden.

Og den konkrete viden omkring hvordan testcentrene forløber, deres ventetid, skoleophold, hvordan smitte tallet i kommunerne ser ud, samt hvilke ændringer vi i vores lokalsamfund kan forvente i sammenhæng med politiske beslutninger, bringes ikke på nationalt TV, men rapporteres i Lokale aviser.

Med et avisabonnement, får du fingeren på pulsen i dit lokalområde

Men hvilke avis abonnenter findes der? Og hvilket et, opfylder dit behov for lokal, nationale nyheder? Og findes der måske en kombination af digitale nyheder og trykt avis?

Vi har samlet og redegjort for de avis­abonnementer du kan finde nedenfor. Der findes to forskellige formater inden for avis­abonnementer. Digitale abonnementer Print abonnementer

Digitale abonnementer

Det mest populære digitale abonnement er E – avisen med adgang til Plus- artikler. Abonnementet er til dig som ønsker at have overblik over seneste nyheder lokalt som nationalt, hvor man kan fordybe sig i e- avisen dybdegående historier og artikler. Med dette abonnement har du fri og ubegrænset adgang til al digitalt indhold samt følge de lokale nyheder løbende.

Abonnement er til dig som kun ønsker at læse e-avisen digitalt. Den digitale udgave er avisen som du kender den, bare i digitalt medie. Hvis du gerne vil have adgang til dine nyheder, når det passer dig eller på farten, kan du forbyde dig i nyhederne digitalt.

Plus artikler som digital media

Abonnementet er til dig som gerne vil opdateres om den lokale udvikling og samtidig have mulighed for at læse de dybdegående journalistiske historier og artikler før din nabo. Du får ubegrænset adgang til alle historier og nyheder via Dagbladets hjemmeside og du modtager også nyhedsbreve.

Printet avisabonnementer

Få Holstebro Dagblad leveret i din postkasse med fri digital adgang.

Dette abonnement er det mest solgte hos Dagbladet Holstebro. Du få leveret avisen i din postkasse hver dag, samt har du adgang til alle de digitale muligheder. Abonnementet er til dig, som nyder at have en fysisk avis i hjemmet, med dybdegående analyser og de lokale nyheder.

Og ønsker du løbende at holde dig opdateret på nyhederne, har du hurtig adgang digitalt uden begrænsninger.

Denne side indeholder
reklame for Holstebro Dagblad