Dagbladet Struer

Dagbladet Struer

Læs de lokale nyheder i Dagbladet Struer - her er nyt fra Holstebro, Struer og omegn

Dagbladet Struer er en lokalavis, der udkommer på alle årets 365 dage. Der er fokus på lokalt stof fra Struer, Holstebro, Thyholm, Vinderup og Ulfborg-Vemb. Avisen blev grundlagt i 1881 og er i dag den førende avis i området.

I Dagbladet Struer er der fokus på erhvervsnyheder, sport, politik og begivenheder i lokalområdet. Herudover kan du læse nyheder fra ind- og udland, ligesom avisen er med til at styrke den lokale sammenhængskraft i Struer og de omkringliggende kommuner.

I Dagbladet Struer kan du blandt andet læse om:

  • Lokalnyheder fra Struer og omegn
  • Kultur
  • Sport
  • Erhverv
  • Politik
  • Begivenheder
  • Nationale og internationale nyheder

Historien om Dagbladet Struer

Dagbladet Struer blev stiftet d. 17. oktober 1881 af Christian Berg. I sin oprindelige form hed avisen Holstebro Dagblad, og det nuværende navn blev først introduceret d. 5. september 1983, da Holstebro Dagblad, Struer Dagblad og Herning Dagblad blev sammenlagt.

Holstebro Dagblad blev i begyndelsen af 1900-tallet samlet i selskabet De Bergske Blade sammen med en række andre dagblade. De Bergske Blade stod for udgivelsen af Dagbladet Struer helt frem til 1990’erne, hvor selskabet blev solgt til Det Berlingske Officin, Fyens Stiftstidende og Nordjyske Stiftstidende.

I 2005 blev Lemvig Folkeblad, som indtil da havde været en selvstændig udgave af Ringkøbing Amts Dagblad, til en selvstændig udgave af Dagbladet Struer. Senere blev Midtjyske Medier dannet, som siden har varetaget udgivelsen af Dagbladet.

Alle aviser, som hørte under Midtjyske Medier, blev i 2007 omdannet til tabloidaviser, som havde samme layout. I led med relanceringen overtog medarbejderne på Dagbladet Struer ansvaret for lederartiklen i samtlige dagblade under Midtjyske Medier.

Omlægningen resulterede samtidig i, at lørdagsavisens tillæg omhandlende erhvervsnyheder og -artikler samt stillingsannoncer fortsat blev redigeret i Holstebro, men dog med bidrager fra både Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis.

Bestil et Dagbladet Struer abonnement

Dagbladet Struer er i sin nuværende form en tabloidavis, hvor du kan læse lokalnyheder fra Struer, Holstebro, Thyholm, Vinderup og Ulfborg-Vemb. Dagbladet Struer dækker lokalnyheder, men skriver også om de største nyheder fra ind- og udland.

Hvis du ikke har abonneret på Dagbladet Struer indenfor de seneste seks måneder, kan du ofte få rabat, når du opretter dig som abonnement. I mange tilfælde vil du kunne få avisen gratis i specifikke perioder, som varierer afhængigt af aktuelle kampagner.

Du kan enten vælge at tegne et abonnement på den trykte avis, som du får leveret i postkassen, eller den digitale udgave, som kan læses på computer, tablet eller telefon. Du kan også et abonnement adgang til netavisen, som udelukkende giver dig adgang til Plus-artikler på netavisen.

Hvis du ønsker det, kan du ofte spare penge ved at kombinere abonnementerne, så du både tegner abonnement på den trykte udgave, den digitale udgave og/eller netavisen. Du vælger selv, hvordan du vil sammensætte dit abonnement.

Du kan vælge at få Dagbladet Struer som:

  • Netavis: Her får du adgang til Plus-artikler på netavisen.
  • Digital udgave: Her får du adgang til den digitale avis på nettet.
  • Trykt eksemplar: Her får du leveret den trykte avis i postkassen.

Denne side indeholder reklame
for Dagbladet Struer

Eksklusivt tilbud på
Dagbladet Struer
Få et særtilbud på avisen
bilforsikring