avisen på mobilen

Læs avisen på mobilen

Denne artikel indeholder reklamelink

Læs avisen hvor du vil

Selvom verden bliver mere og mere teknologisk, er der stadig mange, der læser avis. Nogle foretrækker papirudgaven og læser den troligt hver dag. Andre læser deres avis på en skærm. Vil du gøre det nemt for dig selv, kan du vælge skærmen. Den har du altid med dig i lommen.

Din mobiltelefon ligger altid i din lomme – eller måske din taske – og er altid inden for rækkevidde. Hvis du læser avisen på den, kan du læse, når det passer dig. Du skal ikke huske at have avisen med. Du kan læse en artikel, når du sidder og venter på noget eller nogen.

Find en god mobil

Vil du læse avis på mobilen, så har du brug for en god mobil. Du skal kunne holde ud at læse på skærmen, så den skal fx ikke være helt smadret. Det må også gerne være en stor skærm.

Har du ikke allerede en egnet mobiltelefon, kan du anskaffe dig en. Der er flere forskellige priser på iPhones. Du behøver ikke at vælge den dyreste for at læse avisen.

Når du bruger din mobiltelefon til så meget – ringe, skrive, læse avis og andet – så skal du sørge for at passe på den. Læg den kun i din lomme, hvis du kan lukke lommen. Ellers kan telefonen ryge ud. Læg den i din taske i stedet. Pas generelt på din mobil.

Find en god avis

Med en god telefon at læse på mangler du bare at finde en god avis. Det kan være, at du allerede har en favorit. Så må du se på, om du kan læse den på din mobil.

Her på siden finder du et stort udvalg af aviser og nyhedsmedier. De er alle forskellige og dækker forskellige emner. Du må finde ud af, hvad du gerne vil læse om, og hvilken avis, der bedst kan holde dig opdateret på det område.

Der findes heldigvis mange gode aviser her i landet. Mange af dem kan også læses online og dermed på mobilen.

I pose og sæk

Er du en af dem, der gerne vil have begge dele? Både en papiravis og adgang på mobilen. Så er det slet ikke noget problem. Du kan få i både pose og sæk. Så kan du læse papirudgaven, når du har lyst til at sidde med siderne mellem hænderne og bladre. Du kan læse mobiludgaven, når du er på farten eller bare væk hjemmefra.

Du skal ikke føle dig begrænset og tvunget til at vælge den ene mulighed over den anden. Der er noget over at sidde med en papiravis i hænderne. Det giver en helt bestemt følelse, som du sikkert kender til. Samtidig er det også bare nemt at kunne tage avisen med sig uden at skulle bære på avisen.