bagsiden om os

Søger du et samarbejde omkring udgivelse af jeres nyheder, erhvervsstof, pressemeddelelser og annoncering, så er vi klar

Her på siden finder du information om hvad vi tilbyder på denne avisportal. Vores formål med denne avisoversigt er at informere om avisernes tilstede­værelse i Danmark og samtidig skabe organisk trafik til avisprofilerne og vores annoncører.

Gratis profil til aviser

Den digitale tidsalder er over os, og det gør at de fleste i avis­branchen på flere måder er trængte. Det har altid været en stor opgave at udgive en god avis, hvad enten den er på papir eller online. En stor del af de nationale aviser, har derfor en dyr og tung administration, og redaktionerne arbejder ofte alle døgnets 24 timer på at give læserne en seriøs dækning og informativ journalistik.

Vi vil gerne værne om alle aviser i Danmark.

Derfor kan alle aviser der ønsker det, få en gratis profil her på sitet. Det inkluderer link til avisens hjemmeside, kundeservice telefon, facebook-side, et skriv om avisen.

Ring til Michael på 7111 3500 for en snak om hvad der kræves. Det koster intet, men har stor betydning for din forretning.

Avisinformation samlet på en portal

Det ikke første gang at de danske aviser og dagblade bliver samlet på en portal – og sikkert ikke sidste gang. Her på vores redaktion bruger vi stort set alle vores vågne timer og ressourcer på at skabe, bl.a. blogs og  portaler som denne, der har fokus på det skrevne ord.

DanskeAviser.dk har eksisteret, med dette udseende og format, siden starten 2020, men selve .dk-domænet, har været online siden 2001 med forskelligt indhold.

Nyttig information

Vi udgiver primært artikler, pressemeddelelser, nyheder og erhvervsstof her på siden, præcis som de almindelige aviser Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske gør. Vi udgiver disse artikler til fordel for erhvervslivet.

Sidder du med nogle forslag til aviser eller medier, der bør være på vores lister, bedes du kontakte os via kontaktformularen her.

Med venlig hilsen
Redaktionen

bilforsikring
måltidskasser