Sport

Få nyheder om sportens verden fra hele landet

Få sporten på DanskeAviser.dk

Sportens verden har altid været spændende at følge med i. Lige meget om vi selv dyrker sport eller ej, så følger vi med i Sports nyheder i både aviser, tv og radio, og selvfølgelig online, hvor de kommer i en lind strøm. Der er virkelig meget at følge med i. Over alt i Danmark dyrkes der sport og afholdes kampe og stævner, som er underholdende at følge med i. Om det er håndbold i Ikast, badminton i Randers, fodbold på Amager eller curling i Hvidovre, så har det et publikum.

På TV2 sport kan man se sport lige fra Bornholm til Skagen, der hensætter en i åndeløs spænding, fordi spillerne bare er for fantastiske, og spillet så fyldt med spænding, at man slet ikke kan slukke. Der skal ikke ret meget til, før vi bliver fuldstændigt grebet af sports nyheder. Vi lever os ind i spillet og identificerer os med spillerne og den måde de tackler modstanderne på. Vi fascineres af deres udholdenhed og vedholdenhed. Det, at AGF bare VIL vinde over Brøndby i Superligaen, det sætter endnu mere kulør på en i forvejen spændende kamp.

sport

Fra Gedser til Skagen

Samtidigt får man også, med sports nyheder, en fornemmelse af at hele landet emmer af entusiasme og vilje til sejr. Det giver en god følelse af, at os danskere, vi er rede til at kæmpe for vores værdier og vores ære. Også i det nære. Vi er lokalpatrioter, når vi tjekker sport BT – hvordan er det gået de lokale piger i håndbold i weekenden? Det giver en god fornemmelse at følge med. Som om vi hjælper dem til sejr ved at læse om dem.

Der er ofte noget følelse af magi inde over, når vi ser sport nyheder. Vi forestiller og klart at fodboldherrerne fra Silkeborg kan mærke at vi sidder ved skærmen og ser dem, når de spiller på udebane mod OB. Vi sætter flag og maskotter op foran TV’et og satser på, at de har en magisk indflydelse på spillet. Der er noget næsten rituelt over vores handlinger, når vi bakker vores lokale helte op. Vi følger gerne med i sports nyheder live, for vi har en fornemmelse af at vores opmærksomhed betyder noget for spillerne.

Sports nyheder landet rundt

Vi holder med Danmark, når der er landskamp, og vi holder af vores hjemby, når der er lokalopgør. Hvis vi er født i Aalborg og de skal spille mod Horsens, hvor vi måske bor nu, så kan det blive lidt af en udfordring at bestemme sig for hvem man skal holde med. Mange bliver ved med at heppe på deres fødeby, selvom de er fraflyttet for år tilbage. Loyalitet betyder meget inden for kulturen i sporten.

Man kan leve længe på en sportsbegivenhed, der faldt ud i ens favoritters favør. Vi snakker om sport på jobbet og læser op på det i aviser og på TV. Der kan komme meget godt ud af at have set de lokale i TV2 sport eller læst om opgøret i sport BT. Sports nyheder giver os noget at tale om.