kristeligt dagblad

Kristeligt Dagblad

Læs dybtegående nyheder - prøv Kristeligt Dagblad abonnement gratis i 4 uger

Kristeligt Dagblad er en avis, der forsøger at finde svar på livets store spørgsmål. Derfor handler emnerne ganske naturligt om tro, etik og eksistens – avisens indhold har ikke fokus på livsstil, men derimod om livsindhold.

Hos Kristeligt Dagblad får du nyhederne serveret med dybde og baggrunden for nyhederne fortælles for at sætte det hele i perspektiv. Du får altså ikke blot serveret en nyhed, men alt det, der ligger til grund for denne. Her er ikke blot tale om en tabloidavis, men en avis, hvor den seriøse og grundige journalistik værdsættes.

Dagbladet har hver eneste år siden 1994 øget oplaget, og den dag i dag er det den hurtigst voksende avis i Danmark.

I avisen sættes fokus på:

  • Eksistens, tro, glæde, samliv og sjæleliv
  • Dybdegående interviews
  • Boganmeldelser med journalistisk dybde
  • Dækning af politiske tendenser

Læs mere om et Kristeligt Dagblad abonnement her.

Historien om Kristeligt Dagblad

Første gang, Dagbladet udkom, var i 1896, hvor den opstod som et initiativ fra Indre Mission. Formålet var at skabe en avis, der kunne bidrage til at modarbejde tidens politiske radikalisering og ateisme, da man mente at hovedstadspressen havde udviklet en linje, der var fjendsk over for kristendommen.

Ifølge vedtægterne skulle avisen udgives på evangelisk-luthersk grundlag, ligesom den skulle være både ledet og skrevet i den kristne ånd. Med tiden er forbindelsen til Indre Mission blevet løsnet, hvorfor avisen i dag favner bredt, men stadig har sine kristne værdier.

I 1995 var avisen ved at gå konkurs, men ledelsen gennemførte en økonomisk rekonstruktion ved at rejse ny aktiekapital, hvilket havde en stor succes. I dag ejes de største aktieposter af en fond og Chr. Augustinus Fabrikker, mens omkring 3.000 aktionærer besidder de øvrige aktier.

Bestil et Kristeligt Dagblad abonnement

Dagbladet findes både i trykt udgave, som digital avis samt som netavis. Du vælger selv, hvordan du vil sammensætte dit abonnement, da der findes flere forskellige muligheder og kombinationer.

Kundeservice

Skal du i kontakt med avisens kundeservice, så skal du logge ind på deres kundeserviceside. skal du kontakt med avisen på en anden måde, så er adressen herunder.

Vimmelskaftet 47
1161 København K

Telelefon +45 33 48 05 05
Mail: abonnement@k.dk

Denne side indeholder reklame
for Kristeligt Dagblad