Fyns amts avis danske aviser

Fyns amts avis

Læs nyhederne i Fyns Amts Avis - bliv opdateret på de seneste nyheder fra Fyn

Læs en avis med et let og overskueligt nyhedsoverblik. De løbende opdateringer betyder at du kan holde dig opdateret over de vigtigste nyheder, i dit lokalområde og nationalt. Fyns Amts Avis dækker lokalområderne.

  • Svendborg
  • Langeland
  • Ærø
  • Faaborg-Midtfyn
  • Søsiden


Fyns amts avis er nyhedsstof der går i dybden lokalt. Der skrives om nyheder der har relevans for det lokale liv, erhverv og sportsnyheder.

Med nyheder der primært dækker lokale nyheder, tilbyder Fyns Amts Avis meget mere, du kan deltage i debatterne som drejer sig om nye politiske beslutninger, en måske kommende byudvikling,  foruden dækker nyhederne det lokale erhvervs og forretningsliv, der går tæt på de lokale kræfter og profiler.

Fyns amts avis er nyheder der har relevans for det lokale liv, erhverv og sportsnyheder.

Nyheder der bringer det lokale liv tættere sammen

Med flere sektioner i avisen giver det læserne mulighed for at læse og planlægge oplevelser i lokalområderne, samt dækker sektionerne også nyhedsstof om udland. Foruden kan man som læser høre podcasts og få oplæst nyhederne.

Med podcast kan du læse og høre om erhvervsklubben, politik, til kendte danskere der fortæller skæbnehistorier, analyser, interviews og vurderinger. Du kan også vælge at få læst Danmarks bedste artikler op af danske journalister.

På Fyns Amts Avis kan du læse og lytte til artikler der går i dybden med udvalgte emner fra nyhedsdagsorden, du kan dykke ned i de dybdegående artikler, når det passer dig alt efter hvilke emner du ønsker at blive klogere på.

Bestil et Fyns Amts Avis abonnement, og få avisen alt efter hvordan du foretrækker den

Læs med her og find det avis abonnement der passer til dig og dit behov. For der er flere muligheder, som du frit kan vælge i mellem.

Fyns Amts avis abonnement kommer i to forskellige former, digitalt og print. Du kan også vælge en kombination af de to forskellige former eller vælge et af de to abonnenter.

Hvad du kan få digitalt

Det mest populære digitale abonnement tilbyder E-avisen med dybdegående artikler og nyheder.

Abonnement er til dig som gerne vil have nyhedsoverblik samt muligheden for fordybelse i E-avisen. Du holdes opdateret løbende på de lokale nyheder, med adgang til artikler som kaldes plus- historier på avisens hjemmeside.

Du har fri og ubegrænset adgang til al digitalt indhold, når det passer dig.

E-avisen abonnement

E-avisen er til dig som foretrækker avisen som digital udgave. Med et digitalt abonnementet kan du fordybe dig i artikler og de lokale nyheder uanset hvor du befinder dig. Du kan derfor holde dig løbende opdateret selv, på farten.

Digital med fuld adgang

Dette abonnement er til dig som gerne vil opdateres løbende i den lokale udvikling samt have adgang til at læse plus – historier før nogen andre. Dette abonnement giver dig ubegrænset adgang til alle lokal nyheder, dybdegående artikler og udvikling via Fyns amts avis hjemmeside og nyhedsbreve.

Få ubegrænset adgang til alle artikler dybdegående historier og lokale nyheder via hjemmeside og nyhedsbreve.

Det komplette avisabonnement

Er til dig som gerne vil have en fysisk printet avis leveret til din postkasse hver dag. Med dette abonnement får du det bedste fra to medier, digitalt og trykt avis. Det er til dig som ikke vil gå glip af de seneste nyheder, de dybdegående analyser og artikler samt have fri adgang til den digitale avis. Du får i denne pakke, fri adgang til alle digitale muligheder, med levering af avis hver dag.

Få leveret avisen i postkasse med fuld digital adgang – et komplet avisabonnement

Kombination avisabonnement

Et abonnement til dig som gerne vil have det fulde overblik, med levering af avisen i postkassen i weekenden.

Avisen bliver leveret fredag, lørdag og søndag. Du får fuld adgang til al digitale muligheder, debatter, lokale samt nationale nyheder samt sport og erhverv. Få leveret din avis i postkassen i weekenderne med fri digital adgang til avisen

Fyns Amts Avis bringer sammenhold i lokal miljøer, med vidensdeling, debatter, kultur og forretningslivet – lokale nyder det rapportere om borgerne

Denne side indeholder reklame
for Fyns amts avis

Eksklusivt avistilbud på Fyns Amts Avis
Bedste tilbud på avisen