Fredericia Dagblad

Fredericia Dagblad

Læs nyhederne - bestil et Fredericia Dagblad abonnement - med nyt fra Fredericia og omegn

Fredericia Dagblad holder dig opdateret om nyheder, kultur, sports og erhvervsliv i og omkring Fredericia. Du får samtidig de vigtigste nyheder fra Danmark og resten af verden. Avisen er udkommet siden 1890, og eksisterer stadig den dag i dag.

Fredericia Dagblad danner rammen omkring den lokale debat, og avisen har i dag en vigtig rolle i forhold til det lokale demokrati samt den nære sammenhængskraft i lokalområdet. Avisen udkommer alle ugens dage, og dækker Fredericia, Børkop samt Middelfart-området.

I avisen sættes fokus på:

  • Lokale nyheder fra Fredericia og omkringliggende kommuner.
  • Sport og kultur
  • Politiske begivenheder
  • De største nyheder fra resten af landet
  • Internationale nyheder


Når du opretter et Fredericia Dagblad abonnement, får du også adgang til en lang række fordele. Du kan se de aktuelle fordele via avisfordele.dk – Se særprisen for et abonnement på Fredericia Dagblad abonnement herunder.

Historien om Fredericia Dagblad

Den første udgave af Fredericia Dagblad udkom d. 1. juli 1890. I forbindelse med Grundloven blev det muligt for alle, der ønskede det, at udgive aviser og dagblade. Det krævede ikke længere en kongelig bevilling, hvorfor 35 nye dagblade blev etableret.

I Fredericia resulterede det i Fredericia Avis, der blev redigeret, trykt og udgivet af J.M. Eibeskütz. Indtil 1880 var dette den eneste lokalavis for områder i og omkring Fredericia, mens den stadig den dag i dag har en stærk lokal forankring i området.

Den folkelige rejsning, der skete som et resultat af slaget i 1864, medførte en politisk magtkamp, og mens de øvrige aviser indtil nu primært havde været talerør for Højre, der var et konservativt parti, blev der i 1860’erne og 1870’erne oprettet en række Venstre-aviser.

Dette blev starten på den avis, der eksisterer i dag. Fredericia Dagblad ejes, redigeres og drives af Jysk Fynske Medier, der også udgiver Vejle Amts Folkeblad. Jysk Fynske Medier P/S opkøbte avisen i 2015 som et led af deres strategi om at blive den markedsledende mediekoncern i provinsen.

Bestil et Fredericia Dagblad abonnement

Avisen findes i dag som trykt avis, som digital avis samt som en netavis. hvis du vil have adgang til de eksklusive Plus-artikler på netavisen, kræver det dog, at du tegner et abonnement.

Det er muligt at købe avisen i papirudgaven i kiosken hos Dagli brugsen, Superbrugsen, Kvickly og andre Coop.dk butikker. Bilka og Føtex har også avisen i løskøb i deres kiosker.

Du vælger selv, hvordan du vil sammensætte dit abonnement, så det matcher dit behov. Vil du have den trykte udgave leveret i postkassen, skal du tegne det største abonnement, mens den billigste udgave giver dig adgang til Plus-artiklerne.

En af mange aviser

De mange online og offline aviser der findes i Danmark er med til at informere, inspirere, kommunikere og underholde deres mange læsere hver eneste dag.

Fredericia Dagblad er en dansk avis der hører under mediekoncernen Jysk Fynske Medier P/S, der også udgiver Vejle Amts Folkeblad.