Vejle Amts Folkeblad

vejle amts folkeblad

Seneste nyt fra Vejle Amts Folkeblad - din lokale nyhedsside

Vejle Amts Folkeblad eller den forkortede udgave vafo.dk – er en online og tabloid-avis der dækker Vejle, Jelling, Børkop, Give, Egtved, Hedensted, Billund med seneste nyt fra dit lokalområde.

Avisen blev etableret 20. oktober 1865.

Med Vafo.dk bliver du opdateret med indhold af lokal, national og international karakter, samt information om de nyeste tiltag indenfor erhverv, kultur, sport, politik og mere.

En af mange aviser under Jysk Fynske Medier

De mange online og offline aviser der findes i Danmark, er med til at informere, inspirere, kommunikere og underholde deres mange læsere hver eneste dag.

Vejle Amts Folkeblad er en dansk avis der hører under medie­koncernen Jysk Fynske Medier P/S der er Danmarks næststørste mediekoncern og dækker hele landet med over 2 millioner kontakter hver uge.

Koncernen udgiver 15 dagblade med 679.000 læsere og 63 ugeaviser med op mod 973.000 læsere her uge. Jysk Fynske Medier ejer også flere radiostationer, samt Gul&Gratis, m.m.

Vafo er klar med indholdsrigt læsestof – Læs mere her.

Prøv et Vejle Amts Folkeblad abonnement, du kan se mere her.

Bemærk: Denne side indeholder annonce og affiliate links, hvilket betyder at vi modtager en lille kommision, hvis du ender med at købe noget af det der skrives om eller anbefales. 

Den pris du skal betale for et evt. produkt her fra siden, bliver den samme uanset om du klikker dig videre herfra eller går direkte til kilden.