Brande Bladet – den lokale ugeavis for Brande og opland

danske aviser Brande Bladet

Læs lokalavisen - Brande Bladet

Brande Bladet er lokalavisen for gamle Brande kommune og omkringliggende byer. Avisen er stiftet i 1981 og er på privatejet pr. 40. år.

Brande Bladet udkommer i over 15.000 eksemplarer hver uge bliver omdelt af vore bude og samtidig er mange af vore artikler og annoncer tilgængelig på vores populær hjemmeside der har passeret de 30.000 besøgende om ugen.

Den primær opgave for avisen, er at være talerør for områdets handlende, foreninger og indbyggere, og vi vægter højt at læserne, når de har læst vore medier, er godt dækket ind omkring de ting der sker i vores by og vores kommune.

Upolitisk lokalavis

Brande Bladet er upolitisk og modtager ikke nogen form for støtte – f.eks. mediestøtte. Vi holder til midt i Brandes centrum i egen lokaler.

Brande er kendt som byen med gavlmalerier og hjemsted for store virksomheder som Bestseller, Siemens Gamesa, KMC og Biomar.

Bladet er medlem af Danske Lokalaviser og Danske Medier og er tilmeldt Pressenævnet.

Læs med på www.brandebladet.dk.

Brande Bladet

Bemærk: Denne side indeholder annonce og affiliate links, hvilket betyder at vi modtager en lille kommision, hvis du ender med at købe noget af det der skrives om eller anbefales. 

Den pris du skal betale for et evt. produkt her fra siden, bliver den samme uanset om du klikker dig videre herfra eller går direkte til kilden.