danske aviser Brande Bladet

Brande Bladet – lokalavisen for Brande og opland

Læs lokalavisen - Brande Bladet

Brande Bladet er lokalavisen der dækker det gamle Brande kommune og de omkringliggende byer. Lokalavisen Brande Bladet er stiftet i 1981 og har frem til i dag været et privatejet medie.

Avisen er både en online netavis og en papiravis der udkommer i over 15.000 eksemplarer hver uge og bliver omdelt af bladets egne bude. Bladets mange artikler og annoncer bliver også vist på den populære netavis, der har mere end 30.000 besøgende hver uge.

Den primær opgave for avisen, er at være talerør for områdets forretninger, handlende, foreninger og byens indbyggere, og de vægter deres læserne højt. Følger man med i Brande Bladet, er man godt dækket ind omkring de ting der sker i byen og i hele Brande kommune.

Upolitisk lokalavis

Brande Bladet er en upolitisk avis og modtager på ingen måde nogen form for mediestøtte. Bladet finansieres alene ved annoncering.

Brandes lokalavis holder til midt i byens centrum, her har de redaktion og salgskontor i egne lokaler.

Brande er kendt for at huse store virksomheder

Brande er kendt for et godt handelsmiljø og som byen med de fine gavlmalerier, Byen er hjemsted for nogle af Danmarks største og succesfulde virksomheder som Bestseller, Siemens Gamesa, KMC og Biomar.

Bladet er medlem af Danske Lokalaviser og Danske Medier og så er avisen tilmeldt Pressenævnet.

Læs med på www.brandebladet.dk.

Kontakt

Storegade 25
7330 Brande
Tlf. 97 18 28 38

Brande Bladet

Dette site indeholder information
om Brande Bladet.