Brande Bladet – den lokale ugeavis for Brande og opland

danske aviser Brande Bladet

Læs lokalavisen - Brande Bladet

Brande Bladet er lokalavisen for gamle Brande kommune og omkringliggende byer. Avisen er stiftet i 1981 og har været privatejet i mere end 40 år.

Brande Bladet udkommer i over 15.000 eksemplarer hver uge. Avisen bliver omdelt af bladets egne bude. Bladets mange artikler og annoncer er også tilgængelig på den populære hjemmeside der passere de 30.000 besøgende i ugen.

Den primær opgave for avisen, er at være talerør for områdets handlende, foreninger og indbyggere, og de vægter deres læserne højt.  Følger man med i Brande Blade, er man godt dækket ind omkring de ting der sker i byen og Brande kommune.

Upolitisk lokalavis

Brande Bladet er upolitisk og modtager ikke nogen form for støtte – f.eks. mediestøtte. Bladet holder til midt i Brandes centrum i egne lokaler.

Brande er kendt som byen med gavlmalerier og hjemsted for store virksomheder som Bestseller, Siemens Gamesa, KMC og Biomar.

Bladet er medlem af Danske Lokalaviser og Danske Medier og er tilmeldt Pressenævnet.

Læs med på www.brandebladet.dk.

Brande Bladet

Bemærk: Denne side indeholder affiliate links, hvilket betyder at vi modtager en lille kommision, hvis du ender med at købe noget af det der skrives om eller anbefales. 

Den pris du skal betale for et evt. produkt her fra siden, bliver den samme uanset om du klikker dig videre herfra eller går direkte til kilden.