Adresseavisen Syddjurs

Adresseavisen Syddjurs

Adresseavisen Syddjurs - Læs en avis med informativ indhold af lokal karakter

Bor man på Syddjurs og holder man af nyheder fra lokalområdet, skal du læse Adresseavisen Syddjurs. Avisen ønsker at være den vigtigste leverandør af lokale nyheder og informationer til borgerne i Syddjurs kommune. 

Avisen skriver om lokale nyheder, om kultur, erhverv, sport, livsstil og mere fra hele Syddjurs. Adresseavisen Syddjurs er en del af Lokalavisen

En af mange aviser under JP/Politikens Hus

De mange online og offline aviser der findes i Danmark er med til at informere, inspirere, kommunikere og underholde deres mange læsere hver eneste dag.

Adresseavisen er ingen undtagelse. Det er en dansk lokalavis der ejes af Politikens Lokalaviser A/S, der hver uge er leverandør af lokale nyheder til mere end 2 milioner husstande, i både Danmark og Sverige.

Politikens Lokalaviser A/S er et 100 % ejet datterselskab af JP/Politikens Hus A/S. JP/Politikens Hus beskæftiger omkring 2.400 ansatte og udgiver, som navnet antyder både Ekstra Bladet, Morgenavisen Jyllands-Posten og Politiken. De udgiver også en række af danskernes foretrukne nyhedsmedier på både tryk, net og mobil.

Læs indholdsrigt og lokalt læsestof her.

Vi viser reklamelinks for avisen

bilforsikring