Vodskov og Tylstrup er klar til Open by Night

Vodskov og Tylstrup er klar til Open by Night

Open by Night forberedelserne er i fuld gang Vodskov og Tylstrup

Efter lang tid med strenge corona-restriktioner er det nu ved at blive nogenlunde normale tider igen. Derfor er det også blevet muligt at afholde den årlige “Open by Night” i både Vodskov og Tylstrup.

Sidste år måtte man desværre aflyse Open by Night grundet de daværende restriktioner, men i år er det muligt at afholde Open by Night, hvor gaderne bliver fyldt med mennesker og god stemning.

Samarbejde om at skabe en god Open by Night

I Tylstrup kommer Open by Night til at foregå fredag d. 20. August og i Vodskov bliver det torsdag d. 26. August. Her kan du forvente en masse sjove aktiviteter, samt en masse gode tilbud i byens butikker.

De to byers erhvervsforeninger er nemlig gået i samarbejde med byens foreninger og erhvervsdrivende om at skabe en god Open by Night, hvor der vil være flere forskellige aktiviteter, som sikrer at aftenen bliver festlig, samt butikker der er fyldte med ekstra gode tilbud.

Udover at Open by Night naturligvis er populært blandt dem der bor i Vodskov og Tylstrup, så er det også en aften, som trækker mange gæster til sig fra hele landet. Derfor vil aftenen være fyldt med gode indslag fra virksomheder, da der vil være publikum fra alle mulige dele af landet.