Vildmosemuseum

Vildmosemuseum bliver Brønderslevs fremtidige mødested

Tegningerne er klar til Vildmosemuseum - byens museum og kulturelle mødested

Brønderslev får snart glæde af det nye Vildmosemuseum, som skal være byens nye kulturelle mødested og museum. Det er Museum for Forsyning og Bæredygtighed der har erhvervet den utroligt smukke og gamle fabriksbygning fra 1918, som nu skal blive til det nye Vildmosemuseum.

Samarbejde med arkitekter fra LABLAND architects

Museet har i samarbejde med talentfulde arkitekter fra LABLAND architects arbejder siden starten af 2021 på at føre visionerne og ambitionerne for Vildmosemuseet til livs gennem illustrationer og tegninger.

Anne Provst, som er museumsdirektør, har været ude og sige:

“Vi har glædet os til at vise vores ambitiøse planer for Det nye Vildmosemuseum frem. Vi har udfordret og skærpet opfattelsen af, hvordan fremtidens lokalhistoriske museum defineres, både som kulturinstitution og som arbejdsplads.  Det nye Vildmosemuseum bliver med sine tværfunktionelle og dynamiske områder noget hidtil uset.”

Der er ikke nogen tvivl om, at dette nye og unikke museum bliver et kæmpe positivt bidrag til byen, som bare vil gøre Brønderslev til en endnu mere attraktiv og unik by. Udover at være et museum skal det nemlig blive byens kulturelle mødested.

Der skal være en lækker museumscafe, en museumsshop, mødefaciliteter og fællesskabende rammer. Øverst bliver der bygget et 360 graders panorama med en vild udsigt over byen.