videoproduktion

Kreativ videoproduktion til virksomheder i Danmark

Der er ingen tvivl om, at en videoproduktion er et effektivt kommunikationsværktøj

Hvis du tror, at video er det magiske kommunikationsmiddel, der løser alle dine kommunikationsudfordringer, kan du godt tro om igen. For det kræver mere end et kamera og en sjov idé at lave en effektiv virksomhedsvideo. Hvis du vil producere effektive virksomhedsvideoer, der skaber synlighed og engagement omkring din virksomhed, kan du med fordel følge disse tips:

Få professionel hjælp til videoproduktionen

Nogen kan måske have den opfattelse, at det at lave en video bare er at tage et kamera og filme noget. Men det er altså så langt fra sandheden som noget kan være. Fordi at lave en video kræver så mange forskellige kompetencer, at man sjældent kan lave det selv. Og hvis man kan det selv, så vil man ofte være i en situation, hvor det rigtige udstyr, samt klipningen mangler.

Så hvis du gerne vil have en video, der virkelig kan skabe værdi for din virksomhed, så vil jeg helt klart anbefale dig, at du får professionel hjælp til din næste videoproduktion. Her kan vi blandt andet anbefale MavicMedia.dk, som er et dansk digitalt bureau i Vejle som specialisere sig i at lave videoer virksomheder i alle brancher. Herudover kan de også hjælpe dig med at få videoerne tilkoblet dine online annoncer på kanaler som YouTube, LinkedIn og Facebook/Instagram.

Vær klar over hvad dit budskab er

Inden du får en videoproduktion til at begynde med, så er der to ting, du skal være helt klar over. For det første må du være helt klar over, hvad du ønsker at din video skal formidle.

For det andet skal du have styr på hvorfor du vil have en video lavet. Her er ikke det nok bare at sige: ”vi ønsker at sælge flere produkter”, eller ”vi vil gerne brede kendskabet til vores service”. Fordi det er ikke konkret nok og vil være svært at gøre i praksis.

Det er derfor vigtigt, at du får styr på hvad der er vigtigt for dig at din video skal formidle. Det kan for eksempel være:

  • At øge brand awareness – Kan gøres ved at lave en video der fortæller hvilket problem din virksomhed løser.
  • At øge brand loyalty – Dette kan gøres ved at lave en takke video, hvor man viser hvad kunderne får ud af din virksomhed.
  • At øge salget af et produkt – Det kan være i form af at komme med en godt tilbud, eller lave en video, der sammenligner dit produkt med dine konkurrenters, og highlighter de gode sider hos dit.


Hvis du kan svare på begge dele, så er du allerede godt på vej til at få en rigtig god video, der vil skabe værdi for din virksomhed. Der er mange flere måder og budskaber, men disse er bare en håndfuld.

Få skabt troværdighed

Der kan være mange gode grunde til, at man vælger at få lavet en video, men hvis der er en årsag, der er mere almindelig end andre, så er det troværdighed. Som virksomhedsejer, så ved man jo godt, hvor vigtigt det er, at man har en vis troværdighed i forhold til sine kunder. For ingen vil købe noget, hvis de ikke stoler på dig. Og derfor er det også vigtigt, at du viser din virksomheds værdier i din video.

2021inkii
lydbøger