Ugeavisen Ribe

Ugeavisen Ribe

Læs Ugeavisen Ribe – her er de spændende nyheder fra Domkirkebyen Ribe

Ugeavisen Ribe har hovedkontor inde midt i Ribe på Saltgade 10 og her arbejder ugeavisens journalister og redaktør på at sikre at borgere i Danmarks ældste by får en fantastisk ugeavis. Det er jo altid spændende at læse nyheder omkring der hvor man bor end om hvad der sker på den anden side af jorden.

Vi lever i en digitaliseret tidsalder, hvor det er nemmere end nogensinde før at få nyheder fra rundt omkring i verdenen. Det betyder også, at vores computere og mobiltelefoner alle er fyldt op med internationale nyheder såvel som nationale nyheder. Selvom der ikke er nogen tvivl om, at dette ofte er vigtige nyheder, så er de ikke altid så relevante for daglig dagen i Ribe. Her er det bedre med lokale, relevante nyheder om det område man bor i.

Ugentlige nyheder på tryk

Ugeavisen Ribe har et fokus på  at levere en masse spændende lokale nyheder til dig der bor i Ribe eller omegn. Der sker mere end man lige tror og på Ugeavisen Ribe kan de oplyse dig om alle de seneste nyheder der er i byen, så du ikke går glip af det næste spændende arrangement.

Udover at være særdeles populær for borgerne, så bliver ugeavisen nemlig også hyppigt brugt af virksomheder. De kan bruge avisen til alt fra at markedsføre sig til at skabe et tættere forhold med borgerne i byen. I Ugeavisen kan virksomhederne i Ribe altså finde sammen med borgerne og skabe gode personlige forhold, hvilket er med til at sikre et sundt erhvervsliv i Ribe.

Udover at have fokus på alle de vigtigste nyheder omkring byen fra virksomheder eller borgere, så har avisen også altid lidt fokus på at sørge for, at du kan få så meget ud af byen som muligt.

I ugeavisen vil du bl.a. kunne læse en masse om Shopping i Ribe og mere om ugens bedste tilbud, så du ikke går glip af dem.

Alt i alt, så er Ugeavisen en vigtig del af den imponerende sammenhængskraft der er i Ribe. Hvis du sætter pris på lokale nyheder, gode tilbud og meget mere, så er der ikke nogen tvivl om at Ugeavisen Ribe er lige noget for dig.

Ugeavisen Ribe er en del af den danske mediekoncern Jysk Fynske Medier.

Læs med på www.ugeavisen.dk/ribe

Denne site indeholder reklame
for Ugeavisen Ribe

Annonce

bilforsikring
Ugeavisen Ribe