Excel kursus

Tag et Excel kursus hos PeopleNet

2021inkii

Bliv skarp på Excel og regneark - tag et kursus hos PeopleNet.

Det danske jobmarked er ikke for sarte sjæle. Selvom du har taget en lang videregående uddannelse, er der ingen garanti for, at du finder et job. Derfor er det en rigtig god idé, at du konstant søger at udvide dit kompetencesæt. Dét kan du blandt andet gøre ved at indskrive dig på nogle kurser, som giver dig mulighed for at tilegne dig nogle færdigheder, som du ikke fik, mens du studerede.

Langt de fleste administrative og kommunikative stillinger stiller et krav om, at du har kendskab til Microsofts Office-pakke. Mens Word er relativt nemt at bruge, kræver Excel, at du bruger noget tid på at sætte dig ind i, hvad programmet rent faktisk kan. Derfor kan du med fordel indskrive dig på et Excel kursus hos PeopleNet.   

Hvad er Excel?

Excel er et software program, som særligt bruges til behandlingen af data og tal. Du kan for eksempel bruge Excel til at udarbejde statistikker, regnskaber og budgetter, og Excel kan dertil hjælpe dig med at analysere, forstå og organisere både små og store mængder af data. Hvis du bruger programmet rigtigt, kan Excel markant minimere din arbejdsbyrde i hverdagen. Derfor er Excel ét af de mest benyttede softwareprogrammer i verden.

Hvilke kurser kan jeg tage?

PeopleNet udbyder fire forskellige Excel kurser. Det første kursus giver dig en grundlæggende introduktion til Excel, hvor du lærer alt dét, der er nødvendigt for, at du kan arbejde med Excel i hverdagen. På dette kursus er det ikke en forudsætning, at du har et forhåndskendskab til Excel.

Det andet kursus henvender sig til dig, der allerede har et grundlæggende kendskab til Excel og som ønsker at lære Excels mere avancerede funktioner at kende.

Det tredje kursus henvender sig specifikt til dig, der arbejder som økonomi- eller regnskabschef. Dette kursus fokusere på at skabe struktur over de regnskabstal, som du arbejder med og inddrage Word og PowerPoint i formidlingen af tallene.

Det fjerde kursus er målrettet controllere og økonomiansvarlige, og på dette kursus vil du kunne opnå færdigheder inden for Excels tungeste anvendelsesmuligheder.

Hvis du ikke kan gennemskue, hvilket kursus du skal vælge, kan PeopleNet hjælpe dig med at foretage det rette valg.

Hvorfor skal jeg tage mit Excel kursus hos PeopleNet?

PeopleNet er blandt de førende udbydere af Excel kurser i Danmark, og deres kurser inkluderer alle de Excel-versioner, som er blevet udsendt efter 2021. PeopleNet afholder desuden både kurser i København og i Aarhus.