skiferie

Tag den digitale udgave af din avis med på skiferie

Denne artikel indeholder reklamelink

Mange kan ikke undvære aviser og bøger når de er på skiferie

Når man drager på skiferie og gerne vil have avisen med på ferie, kan det anbefales at man køre i kiosken eller på tanken for at få de nyeste nyheder fra BT eller Ekstrabladet med på turen. Derudover er der magasiner som fx M! eller et andet godt blad. Mange vælger også at tage bøger med på skiferien og det nyeste skud på stammen er jo e-bøger.

Steder hvor man kan læse sine aviser online

Der er jo altid følge med i de store tabloidaviser som BT og Ekstrabladet, hvor man kan få de sidste nyheder online. Er man mere til TV2, så kan man også læse dem gratis på TV2’s hjemmeside. Vil man gerne se nyhederne fra Danmark i udlandet, så skal man købe en VPN hvis man ikke kan få adgang til DR1 eller TV2 appen i det land hvor man er.

En VPN fungerer på den måde at den opretter en IP for dig i det land som du sætter den til, det vil altså sige du kan logge på fx Viaplay og Netflix i udlandet uden problemer.

Alternativer til avisen på skiferien

Når man holder ferie og hvis der er børn med, så sørg for at hyg med dem mens i er afsted. Er du af sted med din kæreste, så spil nogle spil og hyg om pejsen med en kop varm kakao. Der er i mange skibyer gode muligheder for aktiviteter når man ikke er på pisterne, der er alt fra butikker, restauranter, kælkebaner, biograf, svømmehal, wellnessområder. Vil du læse om forskellige skiområder kan du læse mere på Skier.dk, de har skrevet om 350 forskellige destinationer.

Når man har brugt så mange penge på en skiferie, kan avisen læses hurtigt online, når man lige ligger i sengen. Sørg for at bruge tiden fornuftigt, fordi tiden går hurtigt hvis man står op kl 08:00 for at ramme pisterne og slutter omkring kl 15-16:00 tiden. Derefter skal man på lidt afterski også aftensmad, så er der ikke mange timer tilbage inden man skal sove.

Hvornår skal man læse avisen på skiferien?

Min anbefaling det er at man bruger morgentimerne hvor ens partner eller børn sover, eller man kan sidde med avisen hvis man er inde og holde en spisepause, derudover kan man sidde med avisen når ens børn er lagt i seng eller man sidder på sofaen om aftenen efter en god film. Et andet alternativ, det er at sove med en lydbog i ørene. Det giver en form for ro og man falder hurtigt i søvn.

Skal du give din børn en gave inden skiferien, så kan du læse mere om gode tips til udstyr på Skier.dk.

lydbøger