nybyggeri

Svalegang: 4 gode grunde til at vælge det til nybyggeri

Denne artikel indeholder reklamelink

Altangang på nybyggeri giver eftertragtet uderum, høj sikkerhed og flere kvadratmeter

1: Udendørs fordelingsgang giver boligerne flere kvadratmeter

Der skyder hele tiden nye etagebyggerier op i både storbyer og provinsbyer. Uanset hvor ejendommen er placeret, har potentielle købere eller lejere høje krav til antallet af kvadratmeter. Alle vil gerne have en stor og rummelig lejlighed. Med en svalegang som udendørs fordelingsgang sparer du de indendørs kvadratmeter, der ellers skulle være brugt på fordelingsgang og trappe.

2: Svalegang med altantrappe kan fungere som brandvej

Placerer du en altantrappe mellem svalegangens etager er svalegangen ikke blot et uderum – det er samtidigt en brandvej. Der er høje krav til sikkerheden i etagebyggerier, og med en svalegang er du sikker på, at ejendommens beboere trygt kan komme ud af bygningen i tilfælde af en nødsituation.

3: Giv lejlighederne et eftertragtet og hyggeligt uderum

Langt de fleste ejendomsmæglere er enige: Det er svært at sælge en bolig, der ikke har et uderum. Selvom en svalegang forbinder lejlighedernes uderum, giver den samtidig hver enkelt lejlighed nogle dyrebare kvadratmeter, der er deres helt egne. Her kan de sidde og drikke en kop kaffe, imens de nyder udsigten, eller de kan placere en grill og lave mad i det fri. Øg værdien af ejendommens lejligheder – giv beboerne et eftertragtet uderum.

4: Altangangen giver facaden et roligt udtryk

Altangangen, som svalegangen også kaldes, kan i nogle tilfælde give facaden et mere roligt udtryk. I stedet for at måske hundredvis af altaner er placeret hver for sig på facaden, kan de alle samles i én konstruktion.

Vælg en leverandør, der er en god samarbejdspartner

Når du skal vælge en leverandør af altaner til dit byggeprojekt, er det vigtigt at vælge en, der også er en god
samarbejds­partner. Hvis du fx. vælger Aalborg Altan, får du et samarbejde med et altanfirma, der ikke blot har over 30 års erfaring i branchen, men også har ordentligheden og den gode dialog i højsædet. Kontakt altanfirmaet Aalborg Altan i dag for at høre mulighederne for et godt og givtigt samarbejde.