green energy

Solceller sikrer demobiler fra Makita ikke mangler strøm

PRESSEMEDDELELSE: Green Energys solceller sikrer at salgs- og demobiler fra Makita ikke løber tør for strøm

Virksomheden Green Energy er first-mover inden for ny solcelleteknologi, sikrer at salgs- og demobilerne fra Makita er selvforsynende med strøm

Når Salgskonsulenten Søren Truelsen fra Makita kører rundt i Danmark for at demonstrere firmaets mange løsninger indenfor batteridrevet værktøj, skal han ikke bekymre sig om strøm. Det klarer en solcelleløsning, som firmaet har valgt at få monteret på deres demobiler, uden problemer.

Søren Truelsen, har været ansat hos Makita i ca. 4 år, og har næsten fra start kørt med solceller monteret på taget, og bilen har aldrig været ladet fra elnettet. Der er altid strøm på batterierne til de forskellige maskiner, og selv bilen starter hver gang.

En Grøn og sikker løsning for alle håndværkere

For Makita som virksomhed er det vigtigt at vi kan være sikre på at der er strøm på de batterier vi bruger, når vi skal vise kunderne vores produkter, fortæller Søren. At sikre strømmen er grøn har været af stor betydning, og med dette solcelleprodukt.

Når Makita er på udendørs messe, er det også solcellerne der driver standen. Vi kan kører en hel dag, med lys og udstyr, og det skaber jo også nysgerrighed fra besøgende, da det er vigtigt for mig at jeg kan vise, det ikke er tom snak, når jeg siger bilen er selvforsynende med strøm, fortæller Søren og fortsætter. Jeg gør meget ud af at fortælle kunder og besøgende, at alt udstyr får grøn strøm fra denne solcelleløsning.

Det er iøvrigt en løsning der kan bruges af enhver håndværker.

Skræddersyede løsninger

Salgs- og demobilerne er monteret med 4 x 55 wp solcellepaneler, samt en 30A MPPT laderegulator. Makita Denmark udvider i øjeblikket med flere demonstrationsbiler med solceller, det er helt klart vejen frem.

Green Energy oplever en stigende interesse for vores batteridrevne løsninger og så er det jo naturligt at tænke i løsninger der gør os selvforsynende. At en virksomhed har en grøn profil, er noget kunder i dag lægger vægt på, at vi så oveni har en brændstofbesparelse ved at bilen ikke skal køre i tomgang for at lave strøm, er jo kun et ekstra plus.

Green Energy Scandinavia A/S
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle

Makita Elværktøj
Erhvervsbyvej 14
8700 Horsens

Læs flere artikler.