stue

Skal du til at indrette din første stue? Dette skal du bruge

2021inkii

Her er et par tip til interiøret når du flytter hjemmefra og selv skal stå for indretningen

Det er ikke altid lige med det samme, man flytter hjemmefra, man får muligheden for at indrette en stue. Det kan f.eks. være, at du har boet på kollegie i mange år, og så har man jo ikke rigtigt andet end et lille værelse. Det kan også være, at du lige skal til at flytte hjemmefra, og du faktisk har en stue, du skal indrette. Uanset – så kan du i denne artikel blive lidt klogere på, hvad man bør anskaffe sig af ting, når man skal i gang med at indrette en stue. Så kan du blive godt forberedt!

TV og TV bord

Der er ingen tvivl om, at vi danskere godt kan lide at smide os foran tv’et, når det er søndag aften. Eller mandag, eller tirsdag, ellers … Ja, man gør det faktisk stort set hver aften, ikke? Det er også super hyggeligt, så er det ikke noget, man skal skamme sig over. Det er dog noget, du skal sørge for at have muligheden for i dit eget hjem. Når man har en stue, så er det også lige stedet, hvor man skal have et tv og et Tv bord til stuen.

Hjemmet måske vigtigste møbel: Sofaen

Der er ingen tvivl om, at der er mange møbler i hjemmet, der skaber stor værdi. Det er f.eks. vigtigt, at man har en god seng at sove i, og at man har et spisebord, hvor man kan sidde med familie og venner. Men hvor går man hen, når man virkelig skal hygge sig med familien? Det er naturligvis sofaen! Derfor er det vigtigt, at du får en god sofa. Her skal du tænke på, at der skal være plads nok til familie og venner – i forhold til hvor meget plads du har i stuen, naturligvis.

Spisebord og -stole

Alt afhængigt af, hvor stor en stue du skal indrette, kan du indrette med spisebord- og stole. Det er hyggeligt at sidde i stuen og spise fremfor køkkenet, og det giver bare en helt anden stemning. Man kan f.eks. vælge at rykke aftensmaden herind, hvis det skal være ekstra hyggeligt, eller hvis man har gæster på besøg. Det kan også være, at din bolig er sådan indrettet, at der ikke er plads til spisebord og -stole i køkkenet. Så er det jo oplagt at anbringe det i stuen.

Sofabord

Når man sidder i sofaen og hygger om aftenen, så er det typisk, at man gør det med snacks. Man skal naturligvis have et sted at placere disse snacks, og det er her, at sofabordet kommer på banen! Det kan også bruges, hvis man skal drikke en kop te om eftermiddagen, mens man læser en god bog.

<– Tilbage til artikler.