Priser på Botox behandling

Hvor meget skal man betale for en Botox behandling

2021inkii

Priser på Botox behandling

Botox er i dag en af de mest anvendte kosmetiske behandlinger i dag. Men hvor meget skal man egentlig betale for en Botox behandling? Få svarene her.

Er Botox prisen for godt til at være sandt?

De fleste af os vil gerne gøre et godt køb. Men hvis det er for godt til at være sandt, så er det normalt også det. Det gælder bestemt også for priser på Botox injektioner. Man skal aldrig modtage en Botox behandling fra nogen, som ikke har den erfaring eller træning, der er behov for at få en tilfredsstillende resultat.

Selvom en Botox behandling ikke er en kirurgisk behandling, så er det stadig et lægemiddel. Derfor skal behandlingen altid foretages af uddannede folk.

Botox priser

Botox priser kan variere alt efter, hvor i verden man bliver behandlet, og hvor man bliver behandlet på kroppen. I Danmark kan Botox priser for kosmetiske behandlinger typisk ligge mellem 900 – 7.000 kroner. Nogle af de billigste behandlinger at modtage herhjemme er læberynker og brynløft, imens svedbehandlinger er i den dyre ende.

Kom uden om de dyre Botox priser ved at forebygge huden

Det er dyrt at se ung ud, når man først er kommet op i årene. Man kan dog undgå at betale høje priser for de dyrebare Botox dråber ved at forebygge huden så godt som muligt.(hvad?) Det kan man gøre ved at have en god fugt og anti-age hudpleje, ved at at drikke masser af vand og ved at bruge solcreme. En gennemfugtet hud har nemlig sværere ved at få rynker, og solcreme er en af de bedste anti-age cremer, fordi solen er den største synder, når det kommer til for tidlig aldring.

Botox behandlinger

Selvom Botox er mest kendt for at blive brugt til kosmetiske behandlinger, så er det kun 3% af alt Botox i verden, der bliver brugt til kosmetiske behandlinger. De resterende 97% af Botox bliver brugt indenfor sygehusvæsenet, som bruger det til at behandle over 100 sygdomme og tilstande som eksempelvis nervespasmer.

Hvad er forskellen på fillers og Botox?

En del er forvirret omkring, hvad forskellen er på fillers og Botox. Botox bruges som regel til at reducere rynker og linjer. Det udglatter folder i huden ved at afslappe musklerne i det behandlede område, så musklerne forhindres i at trække sig sammen.

Fillers derimod fylder et område ud. Det bliver ofte brugt til læberne eller mundvigen.

Ofte kan det være en god íde at kombinere fillers og Botox, når man behandler et område for det bedste resultat.

lydbøger