plusledIntegrer LED løsninger i boligen

Integrer LED løsninger i boligen

LED belysning – få en integreret LED løsning i hjemmet

Står du og skal have gang i den helt store renovering eller står du og skal bygge nyt hus, så vil LED løsninger være en oplagt mulighed. Ved at integrere LED løsninger i dit hjem, kan du lave flotte og samtidig billige løsninger, der kan spare dig for mange penge. De stigende energipriser gør at manges energiregning er steget markant. Det kan derfor godt betale sig at få integreret LED belysning i hjemmet. Ved at lave de her ændringer i hverdagen, kan du faktisk påvirke elregningen mere end man går og tror. Især hvis du har flere ejendomme, som du måske udlejer, eller blot har en større bolig med mange lamper.

LED belysning kan integreres stort set overalt i hjemmet, og er kendetegnet ved at have en brugervenlig montering. Fælles for LED belysning er det lave strømforbrug, og den lange levetid. Hvilket er særdeles vigtigt i en verden, hvor stigende priser fylder utrolig meget i hverdagen.

Integrering af LED løsninger kan oftest gøres til et gør-det-selv projekt, da de har en brugervenlig håndtering og oftest kan klares, selvom man ikke er den mest tekniske person. Har du brug for flotte spot løsninger i stuen eller køkkenet, eller står du og skal opgradere dit hjemmekontor, så findes der masser af lys og lamper med LED teknologien, der samtidig kan spare dig for en masse penge.

Flotte spot løsninger til stue og køkken

Står du og skal have renoveret stue eller køkken, så kan det være en god løsning med LED spots i loftet. Spots er en meget alsidig belysningsløsning, om det er i loftet, på væggen, eller i dine skabe. LED spots som loftsbelysning, giver en utrolig god grundbelysning, samtidig med at lyset er behageligt at opholde sig under. Står du og skal finde pærer til dine spots, så er LED pærer en gylden mulighed.

Det er generelt en god idé, at skifte til LED lys. LED teknologien bruger generelt 4-5 gange mindre strøm, end de traditionelle halogenpærer, og har en noget længere levetid. Udover den strøm du sparer på LED pærer, så sparer du også på indkøb af pærer, da de holder op til 10-15 år, hvorimod halogenpærer har en levetid på omkring 2 år.

Du kan med fordel anvende LED påbygningsspot i både stue og køkken. Påbygningsspot har et meget neutralt udseende og kan bruges i de fleste indretninger, og med de rigtige pærer kan de give et hyggeligt og behageligt lys, der giver en hjemlig stemning.

Opgrader hjemmekontoret med energibesparende belysning

I forbindelse med corona, er flere og flere begyndt at have nogle dage om ugen de arbejder hjemmefra. I og med der bliver brugt mere tid hjemme på kontoret, så kan det være en god idé, at få opgraderet hjemmekontoret, så man skaber de bedst mulige arbejdsbetingelser. Når der skal indrettes og renoveres kontor, er det vigtigt at have effektivitet og funktionalitet i baghovedet.

Med led produkter kan du optimere hjemmekontoret med flotte og billige belysningsartikler. En god belysning på kontoret kan være med til at øge produktiviteten, samtidig med at du får et hyggeligt sted at opholde sig.

Et kontor er ofte et sted, der bliver brugt mange timer om dagen. Der skal derfor være plads til at kunne arbejde effektivt når man er på arbejde, og samtidig med være et funktionelt arbejdsområde. Det er derfor særdeles vigtigt, at have energivenlig belysning, der har et lavt forbrug. Du kan dermed have lamperne tændt en hel dag uden at strømforbruget stiger helt vildt.