glad par i seng

Pep den intime del i forholdet op

2021inkii

Den intime del i et forhold har en altafgørende betydning for hvordan parforholdet generelt er

Det er de færreste forhold der kan overleve hvis ikke der er gang i intimiteten. Intimitet er med til at bringe et par tættere sammen og er et bevis på, at begge har lyst til hinanden. Selvom man har et godt sexliv, så kan det godt blive for ensformigt i længden. Nogle gange har man brug for at der sker noget nyt, så det hele kan blive udforskende og spændende igen. Find ud af hvordan du og din partner kan peppe sexlivet op i soveværelset.

Hvordan kan du og din partner eksperimentere i soveværelset?

Der er mange danskere der prøver at eksperimentere med sexlegetøj, da det giver et friskt pust til almindeligt samleje. Nogle danskere kan godt lide at have en form for rollespil, imens andre syntes det er sjovt at prøve grænser af. Ifølge spørgeundersøgelser bliver par klogere på hinanden og egne lyster, når der eksperimenteres udenfor ens comfortzone. Du finder ud af hvad du kan lide samt hvad du ikke kan lide. Et par kommer til at genfinde hinanden og lærer hinanden endnu bedre at kende, da det er en ny verden for begge. Det er vigtigt at man bare kaster sig ud i det, og sammen undersøger hvad der kan fungere i soveværelset.

Køb voksenlegetøj online

Det kan være en jungle at finde ud af hvilket slags sexlegetøj man skal starte med for at finde ud af, om det er noget for et par eller ej. Uanset hvad kan der være legetøj I ikke kan lide, men noget andet som fungerer godt. Derfor skal I begge være tålmodige og ikke give op efter det første legetøj I køber. Der findes meget legetøj på det danske marked, så det kan være svært at finde ud af hvor man skal starte. De fleste anbefaler at starte med noget enkelt som håndjern eller et sæt legetøj til par, så der startes blidt ud. Finder I ud af at legetøjet fungerer, kan I hurtigt bestille noget mere og udvide samlingen derhjemme. Læs mere her.

Få et tættere forhold til din partner

Sexlegetøj bringer typisk et par tættere sammen, da man lærer hinanden endnu bedre at kende. Det er spændende at prøve noget nyt og gør, at man automatisk får lyst til sin partner på en anden måde – lidt ligesom i starten af forholdet, hvor man ikke kunne holde fingrene fra hinanden.