Find et fleksibelt pensionsselskab, der er skræddersyet til selvstændige og freelancere

Find et fleksibelt pensionsselskab, der er skræddersyet til selvstændige og freelancere

På et tidspunkt overvejer de fleste mennesker deres pension og planlægger, hvordan de vil bruge deres dage, når de ikke længere behøver at arbejde

Det kræver dog også, at de på et tidspunkt har tænkt over deres pensionsopsparing. Det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen, hvis man drømmer om store rejser og det søde liv, når arbejdsmarkedet ligger bag en. Det kræver i hvert fald en del planlægning.

Selvstændige

For selvstændige, der selv skal holde styr på og lave en pensionsopsparing, kan det være endnu sværere. Når man lige har startet en forretning, er hver tjente øre vigtig, og det kan være svært at vide hvilket beløb, der er passende at putte i pensionsopsparingen. For mange vil indkomsten svinge, og det kan derfor være meget svært at lægge et fast beløb til side hver måned uden at mangle penge i nogle måneder og stå med overskud i andre måneder. Der er dog en løsning, hvis du leder efter et pensionsselskab med større fleksibilitet, der kan skræddersys til dine behov.

Pensionsselskab for selvstændige

Her kan du læse om fleksibel pension. Heap er et pensionsselskab, hvor du hurtigt og nemt kan oprette dig uden betaling. Hver måned er der nogle administrationsomkostninger, der kommer an på, hvor meget du har på din pensionsopsparing. På hjemmesiden kan du se, hvor meget du skal betale i forhold til opsparings størrelse. Derudover er der ingen gebyrer, og du kan selv bestemme, hvor meget du vil indsætte på din opsparing om måneden. Når det går godt, kan du indsætte flere penge, og når du ikke tjener så meget, behøver du ikke indsætte så mange penge eller nogen penge overhovedet.

Derudover bliver din pensionsopsparing investeret bæredygtigt. Du kan selv vælge i hvilken kategori, dine penge skal investeres. Hvis den teknologiske udvikling er vigtig for dig, kan du investere i den, eller du kan sætte satse på den grønne omstilling eller noget helt andet.

De fleste andre pensionsselskaber kommer desuden med forsikringspakker, hvor du skal tegne nogle bestemte forsikringer med det bestemte selskab. Med Heap kan du selv vælge de forsikringer, du vil have, og du kommer ikke til at betale for noget, du ikke har brug for. Det betyder også, at du ikke behøver at vælge nogle forsikringer, hvis du hellere vil bruge et andet forsikringsselskab.