Firmanavn Danmarks bedste firmanavn

Opskriften på Danmarks bedste firmanavn – Her er et par tips

Sådan skaber du Danmarks bedste firmanavn

Hvis du gerne vil stifte ny virksomhed, så kommer du hurtigt til at stå over for en stor beslutning. Hvad skal firmaet hedde? Det kan godt være en svær beslutning, så derfor vil vi i dette indlæg komme med nogle gode råd til at finde et godt firmanavn, som hvordan du kan finde det.

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at sikre sig, at navnet ikke allerede er i brug. Det vil sige, at når du har fundet på et godt navn, så bør du gennemtjekke, at der ikke allerede er et firma der bruger det. Det ville jo være meget ærgerligt, hvis du har brugt penge på registrering, logo, markedsføring, osv., og så finder ud af, at du slet ikke må bruge det.

Du kan tjekke om firmanavnet er i brug inde på www.cvr.dk. Det første skridt er dog, at finde frem til et navn.

Tænk domæne ind i navnet

Vi lever i den digitale tidsalder, og det er derfor mere vigtigt end nogensinde før, at man tænker sin digitale tilstedeværelse ind i sin markedsføring. Derfor er det også en god ide, at tænke dit fremtidige domæne ind i dit firmanavn. Du skal højst sandsynligt have en hjemmeside og her er det vigtigt, at det bliver et flot og mindeværdigt domænenavn.

Tænk betydning, mening og branding ind i navnet

Når du skal oprette firmanavnet er det også vigtigt at tænke betydning, mening og branding ind i navnet. Hvilken betydning skal navnet passe til? Hvilken mening har dit firmanavn? Og er det et navn, som passer ind i din brandingstrategy?

Tænk æstetik ind i navnet

Forestil dig hvordan dit firmanavn vil se ud på et banner, i toppen af en hjemmeside og under et logo. Det er vigtigt, at der også er en vis æstetik over navnet.

Tænk associationer ind i navnet

Skal dem der ser dit firmanavn danne sig nogle specifikke associationer i deres hoved? Derudover er det også vigtigt at tænke over de ord du bruger, da der kan komme nogle negative associationer med nogle specifikke ord.

Skal din virksomhed være international?

Hvis din virksomhed skal være international, så er det også vigtigt, at tænke over, at navnet skal kunne fungere i de lande, som du vil ekspandere til.

Hvor finder du Danmarks bedste firmanavn?

Så hvor finder man egentligt et godt firmanavn? Man kan ikke som sådan sige et specifikt sted, hvor du kan finde det perfekte firmanavn. Men du kan benytte dig af diverse online “firmanavn”-generatorer, som kan give dig inspiration til din brainstorming.

Herefter er det bare med at gå i gang med at brainstorme og tænke alle de forskellige muligheder igennem indtil du finder et, som er helt perfekt til dig.

Firmanavne generator

Her kan du generere et firmanavn til din virksomhed ved hjælp af kunstig intelligens. Den er på engelsk, men kan godt give et par ideer.

Besøg www.namelix.com

Skal du igang med din egen virksomhed

Når man skal i gang med en virksomhed, er der nogle ting der er nødvendige. En hjemmeside er altid et must. Mange vil gerne gøre det selv, andre vil gerne have lidt hjælp til en fed hjemmeside, andre igen ønsker et webbureau til at stå for det.

Her er nogle gode muligheder, både til gør-det-selv-iværksætteren og den der ønsker hjælp til at komme i mål.

Byg din egen webshop med Shopify – perfekt webshop model.
Læs mere om www.shopify.com.

Bricksite er Danmarks bedste hjemmesideværktøj med en simpel og overskuelig prismodel.
Læs mere om www.bricksite.dk.

Webbureauet Zetupweb.dk hjælper gerne med svar på dine spørgsmål omkring hjemmesider, SEO og tekster til din virksomhed. Det er ganske uforpligtende. Ring til Michael på 7111 3500 eller besøg www.zetupweb.dk.

Det er ligeledes nødvendigt med et godt regnskabsprogram. Der findes flere forskellige, men de mest brugte er nok:
www.billy.dk eller www.dinero.dk

Begge regnskabsprogrammer kan benyttes gratis.

Annoncering - bliv set på Google og Facebook

Det er ikke nemt at være god til det hele. Det er der mange selvstændige der har indset, derfor synes vi at annoncering på Google og Facebook er noget du skal lave i samarbejde med Zetupweb.

Her kan du få hjælp med online annoncering på Google og Facebook for selvstændige og mindre virksomheder med små annoncebudgetter på typisk 5.000 kr. pr. måned.

Kontakt: > Zetupweb.

2021inkii