slik

Når slikdepoterne skal fyldes

Denne artikel indeholder reklamelink

Kunne du spise lidt bland selv-slik, så kan dette måske løse din løbende sliktrang

I mange situationer forbinder man det at hygge sig med at få et eller andet lækkert at spise. Ikke nødvendigvis mad, det kan også bare være snacks, slik eller andet. Det er derfor der findes fredagsslik og lignende.

Men slik kan også være dyrt. Hvilket er en Er det hyggetid af grundene til at vi ofte går lidt amok i grænsebutikkerne slik afdeling.

Billigt slik lige til døren

Men det er dog heller ikke så tit at vi faktisk kommer til grænsen, selvom de har en masse lækker og billigt slik. Det skyldes for mange blandt andet det faktum at det hurtigt bliver en lang og tidskrævende tur.

Dog findes der en måde hvorpå man kan få al den dejlige tyske slik, uden at skulle ud på den lange køretur. For nu findes der også online grænsebutikker. Det vil sige at du bare kan sidde hjemme i din stue og bestille alt det slik dig og din familie mangler.

Efterfølgende kan du så bestille en fragtmand til at fragte det hjem til dig. På den måde skal du slet ikke bruge tid på at skulle finde en dag der kan rives ud af kalenderen og bruges på at køre på motorvej frem og tilbage.En anden fordel ved at få fragtet alle de gode sager fra grænsebutikker hjem med en fragtmand er at du heller ikke skal tage hensyn til hvor meget plads du har i bagagerummet. Så du kan sagtens bestille meget mere end ud ville købe havde du været fysisk i butikken.

Bland selv-slik hjemmefra

Har du brug for en ekstra undskyldning for at købe lidt ekstra slik eller bare en idé til hvordan du kommer af med alt det slik du har købt. Så burde du næste gang I skal have et lille socialt arrangement derhjemme, vælge at have jeres eget bland selv-slik område.

Alle elsker bland selv-slik. Der er bare noget skønt over at være i hundrede procent kontrol over hvad slags slik man får og hvor mange stykker af hver.

Du kan nemt anrette en bland selv-slik station, enten ved bare at bruge de kasser slikket kom i eller du kan flytte de forskellige typer slik over i nogle fine skåle og krukker.

Husk skeer at tage med og nogle små poser eller skåle folk kan putte deres slik i. Det vil være et hit uanset om det er til børn eller til voksne.