Kunstklubben

Er du til kunst – Bliv medlem af Kunstklubben

Denne artikel indeholder reklamelink

Kunstklubben er for alle kunstnere og kunstinteresserede i hele Danmark

Kunstforeningen Kunstklubben er en forening for kunstnere, kunstelskere og den nysgerrige der søger ny inspiration – og kunstforeningen dækker hele Danmark.

Foreningen er stiftet med det formål at sætte fokus på kunsten i Danmark. Det gøres bl.a. ved at fremme af de mange kunst events og udstillinger, som foregår rundt omkring i landet.

Støtter ny dansk kunst

Kunstklubbens ønsker også at være med til at finde nye udstillingsmuligheder for aktive kunstnere og skabe ny events for kunstinteresserede. Samtidig støtter kunstforenigen ny dansk kunst gennem kunstkøb, som udloddes til foreningens medlemmer.

Foreningen medlemmer deltager flittigt på udstillinger, ferniseringer og museumsbesøg, dermed får de en særlig tilgang til galleriejeren, kunstneren, kuratoren og alle andre, der har oplevet at kunst betyder fællesskab og glæde.

Alle kan være med

Hos Kunstklubben har vi et til fælles, nemlig glæden og lysten til kunst. Et medlemsskab af kunstforeningen vil derfor være interessant for de fleste kunstinteresserede, hvad enten man er kunstner eller kunstelsker.

Bliv medlem og ambassadør for hele Danmarks nye kunstforening – Læs mere om kunstforeningen og priser på www.kunstklubben.info og meld dig ind.