danske aviser harald nyborg telt

Køb dit telt i Harald Nyborg

Denne artikel indeholder reklamelink

Teltsæsonen er lige rundt om hjørnet - hvor kan man anskaffe sig et godt telt?

På en måde kan der rent faktisk være teltsæson året rundt. Det er nærmest blevet en trend at tage på telttur rundt i Danmark. For at sikre sig et godt sted at sove, når alle shelters er blevet optagede, kan man til fordel anskaffe sig et godt telt. Hvis man ikke mangler et telt, kan det være en mikroovn, der trækker.

Mangler du lige præcis et telt til 6 personer, bør du læse med her. Hos Harald Nyborg har de et af de bedste udvalg af telte. Et telt er ikke bare et telt. De kommer i mange forskellige størrelser og former. Før man kaster sig ud i at købe telt, kan det være en ide at undersøge Harald Nyborgs udvalg af telte.

Festivaltelt eller familietelt?

Hos Harald Nyborg er der et telt til enhver begivenhed og person. Hvis teltet skal på festival og kunne klare lidt af hvert og samtidig rumme plads til mange personer, kan et telt med sektioner være en fordel. Hvis det bare skal være nemt, findes der et helt genialt pop-up-telt. Det kræver nærmest igen gode evner inden for teltopsætning. Dette er oplagt til festival.

Til campingferien eller teltturen med familien skal teltet måske rumme lidt flere muligheder. Det skal måske være en anelse kraftigere. Ferien skal jo helst forløbe så smertefri som muligt. Desuden finder man hos Harald Nyborg telte med plads til opbevaring af eksempelvis stole og grill. Priserne på telt varierer alt efter kvalitet.

Helt tæt på naturen

Det er ikke underligt at vi mennesker ofte tiltrækkes af friluft og natur. Nogle dyrker det mere end andre. Dog er det sikkert, at der er kommet større interesse for friluftslivet. Teltet er i denne sammenhæng et utrolig smart produkt. Teltet giver en helt særlig form for frihed. Det kan medbringes over alt og er som et lille transportabelt hus.

Både telte og mikoovne

Harald Nyborg er ikke blot spækket med telte. Man finder desuden et stort udvalg af mikroovne. Er en billig mikroovn lige hvad du står og mangler? En mikroovn er et nærmest uundværligt produkt i de flestes hjem. Man kan stort set lave alt i en mikroovn. Hvis det skal gå stærkt, er den virkelig oplagt. Madrester i fryseren kan få nyt liv i mikroovnen. Popcorn laves også let i ovnen.

Hvordan fungerer mikroovnen?

Mikroovnen er en elektrisk lille ovn. Maden varmes når den udsættes for elektromagnetisk stråling inde i mikroovnen. Mikroovnen består af 3 dele. Der er blandt andet et vakuumrør. Dette rør genererer energi. Energien bruges til at varme maden. Bølgelederen sidder i siden. Denne fører energien ind i selve mikroovnen. Rummet, man sætter maden i, kaldes for opbevaringsrummet.