Herning Folkeblad

Herning Folkeblad

Læs Herning Folkeblad – få de lokale nyheder fra Herning og omegn

Bor du i Herning eller nærområdet og vil derfor gerne følge med i de lokale nyheder og arrangementer der er i Herning?

Avisen har fokus på at levere relevante og lokale nyheder fra Herning, samt omegn. Avisen dækker over Videbæk, Kibæk, Ørnhøj, Stakroge, Sønder Felding, Brande, Ejstrupholm, Herning, Ikast, Bording, Engesvang, Sunds, Karup J, Vildbjerg, Aulum, Haderup og Søvad.

Midjyllands bedsts lokalavis

Herning Folkeblad er blevet en vigtig del af sammenhængskraften i Herning og lokalområdet af flere forskellige årsager. Først og fremmest er det en god informationskilde for lokale nyheder.

I Herning Folkeblad finder du ikke de store internationale nyheder, som du kan følge med i på fjersynet, de sociale medier eller de lands­dækkende aviser, men udelukkende lokale nyheder, som er meget relevante for dig.

Derudover vil der i avisen være en masse spændende informationer om alle de arrangementer, aktiviteter og muligheder der er i Herning for dig som borger. Dagligt sker der en masse spændende ting i kommunen, som f.eks. kunstudstillinger, motionsdage, koncerter og meget mere, og alt hvad der sker kan du holde dig opdateret med gennem Herning Folkeblad.

Brande er kendt for at huse store virksomheder

Udover det, så er folkebladet også vigtigt for erhvervslivet i Herning. Avisen viser annoncer fra alle de lokale virksomheder, så du kan gøre brug af alle de bedst tilbud, men også historier og pressemeddelelser fra alle de lokale virksomheder.

På den måde fungerer folkebladet også som en god platform for at sikre et sundt erhvervsliv og en god forbindelse mellem borgere og virksomheder.

Læs indholdsrigt og lokalt læsestof i Herning Folkeblad.

Vi viser reklamelinks for avisen

bilforsikring