børnelamper

Håndlavede børnelamper med dit barns navn indgraveret

Denne artikel indeholder reklamelink

Mangler du en lampe til børneværelset? Vælg en, der er håndlavet og dansk designet

Børneværelset er ikke som andre rum i et hus eller en lejlighed, for her er det tilladt at lade kreativiteten blomstre og gå all-in på pynt, farver, legetøj og hyggelige kroge. Børneværelset skal kunne rumme mange funktioner – alt lige fra lektielæsning til leg og dans, og det skal være tilpas roligt til, at barnet kan falde i søvn om aftenen. Særligt personlige genstande får dit barn til at føle sig hjemme på værelset og giver det lyst til at opholde sig og bruge tid der. For eksempel kan en børnelampe ved siden af sengen give en rolig og hyggelig stemning inden sengetid. Lamper til børneværelset kan endda fås med dit barns navn indgraveret, så det føles som barnets lampe og værelse.

Fra skyer til brandbiler – børnelamper fås i mange designs

Der er stor chance for, at dit barn kan finde et motiv til sin nye lampe, som han eller hun kan lide. Alt efter hvad dit barn er interesseret i, og hvilken stil børneværelset indbyder til, kan dit barn vælge mellem rumraketter, sløjfer, brandbiler, ugler, skyer og mange andre motiver. Eksempelvis er Villavejens børnelamper designet sådan, at der er luft mellem væggen og selve lampen, så motivet træder i forgrunden. På den måde bliver pæren camoufleret af lampen, og man kan endnu tydeligere se indgraveringerne i form af detaljer og dit barns navn, når lampen er tændt. Lampen giver et hyggeligt lys, som ikke føles for voldsomt, hvis den skal placeres tæt på sengen.

Håndlavede børnelamper produceret i Danmark

Mange forældre vil gerne gøre noget ekstra ud af, at deres børns værelser bliver ekstra hyggelige og indbydende. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilke produkter man vælger at købe, da der er stor forskel på kvalitet. Villavejens børnelamper er designet af ejeren selv, som får inspiration til lamperne fra sine egne børn, og hvad de finder interesse i. Det er også først, når du har bestilt en lampe, at lampen sættes i produktion og indgraveres med dit barns navn. Fordi der er lagt meget omtanke og håndværk i hver enkel lampe, betyder det, at den kan bruges mange år ud i fremtiden. Hvis dit barn på et tidspunkt bliver træt af designet, kan lampen gå i arv til en eventuel lillebror- eller søster eller et andet familiemedlem.