Gourmetophold

Gourmetophold: Den perfekte get-away for livsnydere

Denne artikel indeholder reklamelink

Tag på et dejligt gourmetophold på en af landets mange hyggelige kroer

Er I til god mad, god vin og dejlige rammer? Og trænger I til at komme lidt ud og væk fra de vante omgivelser? Ikke nødvendigvis en ferie, men bare et par dage uden vasketøj og oprydning? Så var det måske en idé at tage på et gourmetophold på en charmerende kro, hvor I ikke skal løfte en finger, men bare have det rart og lade batterierne op.

Gastronomi og rekreation

På et gourmetophold er det selvsagt maden og alt det omkring den, som er i fokus. I kan derfor være helt sikre på, at I tager hjem med dejlige gastronomiske minder og måske også inspiration til nye sammensætninger og anretninger, som I kan eksperimentere med hjemme i jeres eget køkken.

Et gourmetophold kan sagtens udvides med andre aktiviteter. Hvis I fx er glade for at cykle eller løbe, kan I indlogere jer et sted, hvor der er smuk natur og tage cyklerne eller løbeskoene med – så kan I også med god samvittighed tage for jer af alle de lækre retter.

Skal det være et gourmetophold i Jylland?

Hvis der er en del af landet, som I ikke kender så godt, kan gourmetopholdet også slås sammen med besøg på en eller flere turistattraktioner. Er der et kunstmuseum, som I endnu ikke har set, et historisk sted I gerne vil opleve eller måske et særligt naturområde? Den gamle, charmerende kro, Norsminde Kro, tilbyder gourmetophold i Jylland – nærmere bestemt i Odder ikke langt fra Aarhus. Booker I et gourmetophold der, kan I både nyde historiske omgivelser, alle Aarhus’ fristelser og den dejlige natur, som kroen ligger midt i.

Find en god weekendophold deal

Mange hoteller og kroer tilbyder gourmetophold som en samlet pakke. Det er derfor som regel muligt at finde en god deal på weekendophold. Det varierer lidt, hvad pakkerne indeholder, og hvor mange dage de varer. Et gourmetophold på Norsminde Kro indeholder blandt andet en eller to overnatninger med morgenmad, afternoon tea med mousserende vin, vinsmagning, aperitif før middagen og 5-retters gourmetmiddag med mulighed for at tilkøbe vinmenu.

Rigtig god fornøjelse!