Gør din hjemmeside mere søgemaskinevenlig med det rette setup

Gør din hjemmeside mere søgemaskinevenlig med det rette setup

Er din hjemmeside rigtig sat op?

Hvis du ofte læser aviser, ved du sikkert også, at selve avisen og dens artikler er opbygget på en specifik måde. Næsten ligegyldigt hvilken avis du læser, er der altid en vis sammenlignelighed i, hvordan avisen er skruet sammen. Det er fordi, avisredaktørerne har fundet det rette setup til aviser, der gør dem letlæselige og får budskaberne på frem.

Når du har en hjemmeside, vil du naturligvis gerne have, at den er så synlig som mulig. På den måde får du flest besøgende. Derfor er det også nødvendigt med en optimering af det tekniske setup på hjemmesiden. Når din hjemmeside er sat rigtigt op teknisk, er den nemlig mere ”spiselig” for søgemaskinerne.

Det rette tekniske setup er vigtig for SEO

Grunden til, at det er så vigtigt med dette teknisk setup, er, at det får hjemmesiden til at rangere højere på Google. Google er uden sammenligning den største søgemaskine i verden. Når der derfor tales om SEO, altså søgemaskineoptimering, er det primært med henblik på at optimere hjemmeside, så de lever op til Googles kriterier.

Det kræver blandt andet, at hjemmesiden er sat på den rette tekniske måde. På den måde kan Google lettere crawle hjemmesiden, hvilket vil medvirke til at give hjemmesiden en højere placering på søgemaskinen.

SEO er meget mere end blot det rette setup

SEO er en bred disciplin, hvor flere delelementer skal gå op i en højere enhed. Derfor er det ikke tilstrækkeligt med kun at have det rette tekniske setup. En god SEO kræver også, at du inddrager søgeord på den rigtige måde, når du producerer indhold til din virksomheds hjemmeside.

Hele ideen med SEO er nemlig at få tiltrukket de rette kunder. Det sker ved, at en potentiel kunde søger på et eller flere søgeord. Eksempelvis ”skobutik i Odense”. Hvis du så har en skobutik i Odense, er det vigtigt, at din virksomheds hjemmeside rangerer så højt som muligt. Faktisk skal hjemmesiden helst være én af de tre første søgeresultater. De får nemlig de fleste klik.

Hvis du har brug for hjælp med SEO

SEO er typisk nemt at forstå, men sværere at eksekvere på. Derfor er det ikke utænkeligt, at du har brug for hjælp med SEO. Hjælpen kan du både finde online, hvor der er flere templates, der vejleder dig. Ligesådan kan du også finde bureauer, der kan hjælpe dig med at SEO-optimere din virksomheds hjemmeside.

2021inkii
måltidskasser