google annoncering

Google annoncering til mindre virksomheder

Denne artikel indeholder reklamelink

Få nye kunder - Lad GenieWords hjælpe med Google annoncering

Et nyt lille online marketing bureau, hjælper mindre virksomheder med at blive set via Google annoncering. Med fokuserede og engagerede medarbejdere, har de sammenlagt mere end 24 års erfaring med Google Ads. Her får man hjælp til at annoncere online, med dit produkt eller dit website til en fast månedlig pris, alt efter det budget du vælger.

Firmaet hedder GenieWords, og de tilbyder opsætning og optimering af Google Ads kampagner for mindre danske virksomheder i hele Danmark. Her kan en virksomhed få et stabilt flow af nye kunde, hver måned. Dit budget afspejler naturligvis din kundetilgang, på de betalte annonce placeringer, men det er faktisk muligt at starte med et lille budget.

Fokus på mere omsætning

Genie er Google Partner og har i sin korte levetid hjulpet flere end 600 nye glade kunder, og håndteret mere end 1100 Google Ads-kampagner, hvilket indikere at de er den rigtige partner, når det gælder annoncering.

De passer og optimerer din virksomheds annoncer løbende, for at din virksomhed får mest ud af budgettet. Med denne form for Google annoncering, kan en virksomhed komme godt i gang.

Har du spørgsmål eller ønsker at komme i gang, kan du læse mere her.