give avis

Give Avis

Læs Ugeavisen Give Avis i dag – med spændende nyheder fra lokalområdet

Ugeavisen Give Avis har hovedkontor på Torvet 12 og det er på denne adresse, redaktionen sidder og arbejder for at finde frem til alle de mest spændende og relevante nyheder for dig, som bor i Give eller nærområdet.

Give Avis dækker nemlig ikke kun over byen Give, men også hele det nærliggende område. Det vil sige, at avisens dækningsområde er Tørring, Vonge, Bredsten, Randbøl, Vandel, Billund, Grindsted, Jelling, Gadbjerg, Give, Brande og Ejstrupholm.

Ugeavisen kommer med nyheder fra nærområdet

Udover det faktum, at avisen er gratis at læse, så er der også mange andre gode grunde til, at læse ugeavisen Give Avis. En af de vigtigste årsager er dog, at det er en avis, som er sprængfyldt med spændende nyheder, som er meget relevante for netop dig der bor i Give eller nærområdet.

Hvor nyhedskanaler, landsdækkende aviser og de sociale medier er fyldt med internationale og nationale nyheder, som naturligvis også er vigtige og spændende, så er Give Avis fyldt med nyheder, som er yderst relevante for dig. Det er jo trods alt de helt lokale nyheder, som har en direkte effekt på din hverdag og dit liv. For at følge med i hvad der sker i det område du bor i er Give Avis derfor en oplagt mulighed.

Udover at levere lokale nyheder, så er der dog også flere grunde til, at Give Avis er vigtig for byen og alle borgerne i byen. Give Avis er nemlig en vigtig informationskilde for lokalsamfundet og den sammenhængskraft der er i Give og nærområdet.

Ikke nok med at avisen deler lokale nyheder, så er det også den perfekte platform for virksomheder, organisationer og institutioner, som vil ud med markedsføring eller historier, som kan være med til at knytte borgerne og erhvervslivet sammen i samfundet. I avisen kan du også finde alt om alle de spændende aktiviteter og arrangementer der sker i byen og nærområdet, så hvis du gerne vil gøre brug af alle de gode muligheder der er, så er Give Avis det oplagte sted at holde dig opdateret.

Både fysisk og digital ugeavis

Give Avis udgiver en avis på ugentlig basis, som er gratis at læse enten fysisk eller digitalt inde på deres hjemmeside www.giveavis.dk.

Vil du gerne have en annonce i avisen, uanset om det er for at markedsføre din virksomhed, eller for at fortælle om et spændende arrangement, så kan du sende en mail til gb@give-avis.dk angående hvad du gerne vil dele med borgerne i byen og nærområdet.

Kontakt

Telefon: 7573 2200
E-mail: gb@give-avis.dk
Facebook

Adresse:
Torvet 12, 7323 Give
Tlf. 7573 2200

Denne site indeholder reklame
for Ugeavisen Give Avis

Annonce

bilforsikring