spaophold

Forkæl dig selv og én du holder af med et spaophold

Denne artikel indeholder reklamelink

Er det blevet tid til lidt ekstra selvforkælelse? Få luksus og velvære på et spaophold

Når hverdagen er i gang, og de daglige gøremål hober sig op, er det svært at få prioriteret parforholdet og tid til selvforkælelse. Tiden er der simpelthen ikke altid til en romantisk middag eller en omgang massage. Men det er vigtigt at trække stikket en gang imellem, og her er et spaophold en helt oplagt mulighed for at skubbe hverdagen til side og tilvælge luksus, velvære og tid til hinanden til.

Prøv et spaophold i Danmark

Når beslutningen om at tage af sted på et spaophold er taget, kan du og din kæreste eller ægtefælle se frem til en weekend, hvor der er sørget for alt. Det eneste, I skal gøre, er at pakke kufferten, og til gengæld kan I forvente følgende: Et hyggeligt og indbydende hotelværelse i den bedste badehotelstil, gourmetmiddag om aftenen og en lige så lækker morgenmad og frokost, mulighed for at komme i jacuzzi, ansigtsbehandlinger og massage efter bestilling samt grønne omgivelser til at gå eller løbe ture. Tilsammen danner det rammerne om en weekend fyldt med tid og nærvær.

Det bedste af det hele er, at I ikke skal bevæge jer udover landets grænser for at finde et ophold af denne karakter. Tager I turen til naturskønne Lolland, venter der sig på Bandholm Hotel et spaophold ud over det sædvanlige. Her kan I få det tiltrængte afbræk fra hverdagen, og der er tid til at få slappet helt af og forkælet alle sanserne.

Savner du et godt spaophold tilbud?

En weekend i forkælelsens tegn væk fra forpligtelser og dagligdag lyder ikke helt dårligt. Men hvis der er penge at spare, er det endnu bedre. På Bandholm hotel kan du altid få et godt tilbud på spaophold, uden at der er gået på kompromis med den høje standard, som hotellet er kendt for. Et spaophold er desuden en helt oplagt gaveidé til din kæreste eller ægtefælle, som med garanti vil skabe glæde, og I får en oplevelse sammen, som I sent vil glemme.