firmafest

Tre sjove steder at holde firmafest i København

Skal der være fest, så lad der være fest

Skal du snart til at holde firmafest? Så kan du tage en af de tre neden­stående ideer med ind til din chef, hvis i stadig er i tvivl om hvor firmafesten skal afholdes. Det behøver naturligvis ikke at være en firmafest. Det er også gode ideer til dig, som bare vil holde en fest med venner eller prøve noget nyt.

Det kan godt være svært at finde ud af hvor firmafesten skal afholdes. Hvis du er i tvivl, så er der her tre gode ideer til steder, hvor i kan få en helt fantastisk fest.

Club Riva – Fest med god udsigt

Club Riva er en flot klub, som ligger lige ned til Rungsted Havn med den flotteste udsigt over vandet og alle bådene i havnen. Club Riva har holdt utroligt mange firmafester og ved derfor præcist hvad der skal til for at arrangere en fantastisk firmafest.

Her er det muligt at leje restaurantens første sal helt for jer selv, hvor der er mulighed for god alkohol og den lækreste treretters menu. Når maden er spist og der er kommet lidt vin i blodet, så kan man bevæge sig ned i natklubben og give den gas.

Oslobåden – Fest på vandet

Måske lyder dette som en underlig firmafest, men det er altid en succes. Det går ud på, at holde firmafest på Oslobåden imens den sejler frem og tilbage mellem Oslo og København. Så er der mulighed for at sove på båden og i får hele to nætter at fest sammen.

På båden er der mulighed for at få utroligt lækker mad, en masse alkohol og natklubben på båden har åbent hele natten lang. Når i ikke kan holde til mere kan i gå ned til jeres kahyt. Herefter vågner i i Oslo, hvor i har 6 timer til at opleve byen. Herefter er der sejlturen hjem, hvor i igen kan give den gas.

Cirkusbygningen – Firmafest i luksuriøse omgivelser

Sidst men ikke mindst, så er der Cirkusbygningen, som er det perfekte sted til en lidt mere traditionel firmafest. Her kan i nyde verdensklasse mad imens i følger med i deres unikke show. Efter show og maden er der natklub, hvor der er uendeligt meget alkohol, god musik og mulighed for at komme ud at danse.

Er i over 200 personer, så kan i leje hele cirkusbygningen for jer selv og opføre jer lige så vildt som i vil.

Kilde: dagens.dk

måltidskasser