hundeskove

Find en hundeskov i nærheden

2021inkii

I Danmark er hunde det mest populære kæledyr. 43% af danskerne har kæledyr - og 23% af dem er hunde.

Vi er vilde med hunde! Det er der også gode grunde til. Hunde er meget selskabelige dyr, de er som regel gode familiedyr, og de knytter sig meget til deres ejer – og ejeren til dem. Der findes mange forskellige hunderacer i Danmark.

Når du har hund, ved du, at det kan være svært at finde steder, hvor hunden kan slå sig løs. Måske er din hund ikke helt godt nok opdraget endnu til at kunne løbe frit, eller måske har du prøvet, at den blev væk for dig. Oftest går danskere tur med deres hund i snor.

Hvis du gerne vil give din hund noget frihed, kan du finde en hundeskov, hvor et område er indhegnet, så hunden kan løbe, alt hvad den kan, og samtidig vil den ikke blive væk for dig. Det giver dig en tryghed, og samtidig skal du ikke holde hunden i snor hele tiden. Læs mere om hundeskov her.

Hvor er der hundeskove?

Der findes hundeskove rigtig mange steder i Danmark. Faktisk findes der en app, hvor du kan finde hundeskove omkring dig. Der er over 560 hundeskove fordelt rundt i landet. Det giver dig rig mulighed for at komme ud med din bedste ven, som også kan lege med andre hunde.

Du skal dog være opmærksom på, at du skal kunne kalde din hund til dig, og den skal være vant til at være omkring andre hunde.

Er der hundeskove til hvalpe?

Der findes faktisk hundeskove til hvalpe og små hunde. Det kan være en del af hundeskoven, der er særligt indhegnet til små hunde. Det kan være fint, at din hvalp ikke skal løbe omkring store hunde, og at den kan boltre sig på et mindre areal.