billige bilforsikringer

Få en brugervenlig og billig bilforsikring

Hvorfor du skal have en billig bilforsikring?

Ejer du bil, så skal du også have en bilforsikring. Det er dog muligt at til- og fravælge flere forskellige ting på sin bilforsikring, men det ændrer ikke på, at du skal have en bilforsikring. Her vil vi gå lidt i dybden med hvor du skal have en bilforsikring.

Det er lovpligtigt med en ansvarsforsikring

Det bringer os også videre til hvorfor det kan være en god ide, at tilvælge en kaskoforsikring. Kaskoforsikringen bidrager nemlig med lige præcis det der mangler i ansvarsforsikringen.

Hvis du ender i samme situation, og du også har en kaskoforsikring, så ville alle der er kommet til skade, samt deres ting altså ikke bare være dækket, men det vil din bil også. Hvis du har en meget gammel bil, så kan det muligvis være, at det ikke giver mening med en kaskoforsikring.

Har du dog en bil, som stadig har værdi, eller har købt en ny bil, så vil det altid give mening med en kaskoforsikring.

Fordele ved at tilføje flere tilvalg

Derudover er der mange andre tilvalg, som du også kan tilføje til din bilforsikring.

– Vejhjælp

Vejhjælp er en forsikring, som sørger for at du altid kan få hjælp ude på vejen, hvis din bil f.eks. ikke vil starte eller af anden grund er gået i stykker.

– Friskade og glas

Med denne forsikring kan du slippe for at betale din selvrisiko ved udvalgte skader, som f.eks. kan være påkørsel af dyr.

– Førerforsikring

Havner du i græften eller kører ind i et træ fordi der er glat, så dækker denne forsikring dig og de skader du bliver udsat for.

– Parkeringsskade

Har du parkeret et sted og der er nogen der har påført din bil en skade, så dækker denne forsikring over det.

Tjek Undos app og tilmeld med rabatkoden SUB201, så starter du med 2 måneders gratis bilforsikring.

2021inkii
Undo forsikring