ferie

Drømmer du også om ferie?

2021inkii

Er du til kultur, historie, storby- eller badeferie - oplevelser i alle retninger

Efter et hårdt år, er der endelig lys for enden af tunnelen. Vaccinen er i omløb, og vi kan blive testet og få svar inden for en time. Rejser til udlandet er begyndt at blive en mulighed igen, og vi er alle efterhånden klar til en god og lang ferie; men hvorhen?

Hvis du sidder og er i gang med at planlægge ferie, men ikke har fastsat destinationen endnu, er der et umådeligt fantastisk sted du burde tage til.

Kulturelle, kulinariske, og historiske oplevelser

Rejser til Thailand byder på et ocean af oplevelser, og det er muligt at finde noget til enhver smag.

Uanset om du er til kultur, historie, storby- eller badeferie, er Thailand et land du burde besøge. Thailands hovedstad, Bangkok, tilbyder oplevelser hele døgnet rundt. Der er formidable gadekøkkener, hvor du får kulinariske oplevelser og autentisk thailandsk mad, og markeder hvor der er rigeligt med mulighed for at finde souvenirer. Bangkok er også hjemsted for store shopping-centrer, hvor du nemt kan få timerne til at gå med at udforske alle butikkerne.

Grand Palace hører også hjemme i Bangkok, og det er et must-see. Det har været hjemsted for mange af Thailands største konger, og er et imponerende palads.

Nationalparker, ruiner, og øhop

Bangkok er selvfølgelig en fantastisk by, men hvis du ikke er til storbyferie, er der så mange andre steder i Thailand, der er et besøg værd.

Der er mange øer omkring Thailand, og derfor har du en fantastisk mulighed for at udforske Thailands smukke natur og berømte strande. I den østlige side af Den Thailandske Golf finder du øerne Koh Kood, Koh Mak, og Ko Chang; Koh Chang er en af Thailands største øer og her finder du både grønne bjerge, jungle, vandfald og lækre strande.

Khao Sok Nationalpark byder også på fantastisk natur med masser af fugleliv, hvor du finder frodige jungler, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper. Hvis du gerne vil se elefanter, kan du tage til Khao Yai Nationalpark, der også byder på fantastisk natur.

Ayutthaya findes under 100 km fra hovedstaden og er et besøg værd for alle historie-interesserede. Det er en oldtidsby og er kendt som ”Østens Venedig”, hvor du får muligheden for at forsvinde ind i en anden tid mellem de fantastiske mosdækkede ruiner og Buddha-statuer.