festlokale

Det perfekte festlokale: skab de bedste rammer for din fest

2021inkii

Uanset om du skal holde konfirmation, bryllup, 50 års fødselsdag eller noget helt fjerde, er det essentielt, at du finder det perfekte festlokale til at danne ramme om begivenheden. Find og book festlokaler her. Inden du vælger en lokation, er der dog nogle ting, som du bør overveje. 

Beliggenheden har betydning

Som det første bør du kigge på, hvor du skal holde din fest. Er der gode transportmuligheder? Parkering til bilen? Ligger det langt væk fra hjemmet? Ønsker du at flest muligt skal kunne komme til din fest, kan det være en fordel at vælge et lokale tæt ved majoriteten af gæsternes hjem. Der vil næsten altid være nogle, hvis valg om at deltage eller ej træffes på baggrund af distance. Du skal derfor vurdere om det er noget, som du vil tage højde for. 

Dernæst bør du overveje, hvordan det er muligt for dine gæster at komme frem til festen og hjem igen. Er gæsterne folk med bil, skal der være parkeringsmuligheder – og nok af dem. Kommer der folk uden bil, kan du med fordel tjekke cykeldistancer og offentlig transport på forhånd, så du let kan informere.

Indretning med muligheder

Hvilket lokale du skal vælge, afhænger også af indretningsmuligheder. Vigtigst er det, at der er plads nok til alle gæsterne. Festlokaler findes i mange størrelser, og du kan derfor finde et lokale, uanset om du holder fest for 30 eller 300. 

Skal du holde et bryllup, er der som regel behov for et mere æstetisk lokale, end hvis du skal holde fødselsdag. Nogle lokaler brander sig på direkte at være egnet til bryllupper, og har installeret foranstaltninger, der gør det nemmere at pynte op – f.eks. at loftet kan sænkes, så lyskæder og balloner kan hænges op.

Skal der være en DJ, et band eller anden lignende underholdning, kan det være fordele at vælge et lokale med en scene eller muligheden for at opstille samme. 

Opfyld de praktiske krav

Sidst men ikke mindst har du med stor sandsynlighed en række praktiske krav, som lokalet skal kunne opfylde. Hvis du skal servere mad til festen, er det oplagt, at der er tilknyttet et køkken eller catering, så denne tjans bliver lettest muligt at varetage. Dernæst kan det være, at du ønsker, det skal være muligt for dine gæster at tage en overnatning. Dette er særligt gældende, hvis festen holdes langt fra nogle af gæsternes hjem.

Uanset hvad du forventer af dit festlokale, vil du kunne finde de perfekte rammer med Evarto. De giver dig muligheden for at filtrere lokalerne efter dine krav og ønsker.