Er musik en vigtig del af ens hverdag, vægter man helt klart også god lyd fra ens høretelefoner højt. Få den bedste lyd med på farten med Beo-Play.

Den bedste lyd til dig, der er på farten

2021inkii

Er musik en vigtig del af ens hverdag, vægter man helt klart også god lyd fra ens høretelefoner højt. Der findes utrolig mange høretelefoner på markedet, som bringer fantastisk lyd til musikelskeren. Hvis man ofte er på farten, er det måske også et krav, at der er tale om et par trådløse Bluetooth. Her får man et kompakt system med god lydkvalitet, der ikke optager for meget plads i tasken – og uden besværet med ledninger.

BeoPlay serien fra Bang & Olufsen giver dig lige præcis dette, hvad end du er til in-ear eller over-ear høretelefoner. 

In-ear høretelefoner designet til din livstil

In-ear høretelefoner er et godt valg, hvis du ønsker at få det bedste ud af din musikoplevelse. In-ear høretelefoner er også designet med komfort i tankerne, så de ikke generer eller irriterer dine ører. BeoPlay EX er designet med netop behag i tankerne. Med høretelefonerne er man sikret komfort dagen lang, uanset om du løber, går eller noget helt tredje. Opkald med høretelefonerne er også gjort bedre end nogensinde før. Med 6 mikrofoner og beamforming-teknologi sørger de for at levere lyd i den højeste kvalitet, blokere baggrundsstøj og fokusere på det, der bliver sagt. 

Luk verden ude med støjreduktion

Hvad end du ønsker et in-ear eller over-ear høretelefoner, kan du forvente enestående støjreduktion. Gør larmende omgivelser til en rolig stund og nyd musik uden forstyrrelser. Beoplay HX er en videreudvikling på producentens bedst solgte høretelefoner. De er lavet til at spille musik på den måde, som kunsteren oprindeligt havde tænkt. Med den nyeste teknologi indenfor støjreduktion og højtalere, som får du en præcis og medrivende lydoplevelse. Det er endda muligt at tilpasse lydprofilen, så det passer til netop dine behov. 

Spil musik i længere tid med fantastisk batterilevetid

Der er intet værre end en stor lyst til at lytte til fantastisk musik – og så er høretelefonerne løbet tør for batteri. Med høretelefoner fra BeoPlay serien kan du forvente timelang batterilevetid, så du ikke skal være bekymret for at løbe hurtigt tør for strøm. Du finder nemlig høretelefoner med helt op til 40 timers strøm. Du kan derfor gå i flere dage, og tilmed konstant lytte til musik, uden behovet for at sætte dem til opladning. BeoPlay produkterne er lavet til langvarig brug, både når det kommer til den optale batterilevetid og komforten. Lyt til musik i timevis uden hverken ubehag eller mangel på batteri.