dansk parfumebrand stormer frem

Dansk parfumebrand stormer frem

Denne artikel indeholder reklamelink

Ærlig er et dansk parfumebrand, der stormer frem. Brandet blev etableret i 2018 af Lis Hansen. Serien er fri for allergener og produceres i Danmark. Se her, hvorfor Ærlig er så særligt et brand.

Ærlig er et dansk parfumebrand, der blev stiftet i 2018 af Lis Hansen. Hendes serie består af tre naturlige dufte, og formålet med serien er, at den er fri for de 26 allergener, som en parfume typisk består af.

Det betyder, at parfumen kan anvendes af personer, som ikke kan tåle de fleste andre parfumer. Samtidig skal den være så bæredygtig som overhovedet muligt. Serien produceres i Danmark, og alt indhold stammer fra EU-lande, så transporttiden er så kort som overhovedet muligt. Faktisk er indholdet i Ærligs parfumer 90 % økologisk.

Ærlig sælges over hele Europa

Ærlig sælges i flere webshops i både Danmark og Europa, og det skyldes ikke mindst, at parfumen er fri for allergene. Lis Hansen, der står bag serien, er uddannet Laborant med mange års erfaring i branchen, hvor hun har arbejdet med både hud- og hårplejemidler.

Det, der gør parfumen særlig, er, at de fleste, som ikke tåler parfume, rent faktisk kan bruge Ærligs parfumer uden at få udslæt. Du kan læse mere om Ærlig parfume her.

Et miljøvenligt alternativ til de populære parfumer

Hvis du går op i miljøet, er parfumer ikke altid det bedste valg, du kan træffe. Det ønsker Ærlig at gøre op med. Derfor er der tænkt over alle detaljer – fra ingredienser til emballage. Æskerne, som parfumen leveres i, er FSC-godkendte, hvilket betyder, at du som køber er garanteret, at det træ, der er brugt til at producere æsken, er købt med god samvittighed.

Der bliver ikke fældet flere træer, end skoven kan nå at producere, hvorfor det altså er et bæredygtigt alternativ til almindelig papirproduktion. Et FSC-godkendt produkt er din garanti for, at både dyr og planteliv bliver beskyttet, samt at de mennesker, der arbejder, har ordentlige arbejdsvilkår i form af efteruddannelse, sikkerhedsudstyr og løn.

Serien består af tre dufte

Hvis du synes, at Ærlig parfume lyder spændende, er det en god idé at sætte dig ind i de forskellige muligheder, du har. Ærlig-serien består af tre dufte, der hver især har din egen karakteristik.

1. P1: En frisk, rund og feminin duft, der har noter af pæoner, koriander, kaffe og hvid musk, som helt sikkert vil vække begejstring blandt dem omkring dig.
2. P2: En ren og blomsteragtig duft, som er blød og intens på samme tid. Noterne består af lychee, jasmin patchouli, vanilje og vetiver. Perfekt til de fleste anledninger.
3. P3: En parfume, som er lidt mere modig og markant i duften. Den har noter af rose, orkide og vanilje, hvorfor den kan synes intens.