børsen

Børsen

Læs nyhederne i Børsen - et nyheds univers

Med adgang til Børsen få du et nyhedsoverblik med dybdegående journalistik, der har den kritiske pen fremme, med perspektiver fra når nyheder, artikler og klummer bliver publiceret, internationalt og nationalt.

En avis som tilbyder meget mere end nyhedsstof

Med abonnement hos Børsen, får du adgang til Danmarks bedste erhvervsavis og podcast omkring det danske erhvervsliv og udvikling. Dagbladet tilbyder morgen podcast som hedder “morgenbriefing”.  Podcastet giver dig et hurtigt overblik over dagens erhvervshistorier. Få fem minutters kort nyheds gennemgang med opdatering på aktiemarkederne og dagens vigtigste historie.

Få del i et eksklusivt fordelsunivers

Bliv medlem af den eksklusive fordelsklub og få adgang til store besparelser og optjen samtidig points på de bedste og mest eksklusive butikker, produkter, restaurant og særarrangementer.

Avisen har indgået samarbejde med en lang række samarbejds­partner, som betyder at du kan optjene points samt opnår store besparelser ved køb af produkter og services på tværs af brancher på markedet.

Partnerskabet omfatter; Tivoli, Royal Copenhagen, Emmerys Shell, skønhed og pleje, ure og smykker til resultater som Formel B der giver unikke gastronomiske oplevelser til dækservice og autoservice hos Euromaster.

Fordelsklubben har også en shop, hvor du kan hente store rabatter og bruge dine optjente points fra daglige gøremål som tanke benzin, taxa og morgenbrød. Du kan med  fordelsklubben finde lækre brands til stærke priser, som kun udbydes i den eksklusive klub.

Oplev en verden til forskel

Børsen tilbyder en bred vifte af forskellige abonnementer, som er opdelt under:

Abonnementer

  • Privat
  • Professionel
  • Executive


Børsen tilbyder også abonnementer til virksomheder, som giver muligheden for, at tilbyde deres medarbejder adgang til Børsen.

Privat

Med Børsen privat får du adgang til nyheder og debat fra avisen. Dette abonnement er tilgængeligt på print og online. Du har digital adgang til nyheder og debat online samt fuld tilgang til avisen, nyhedsapps og podcasts.

Områder der inkluderes i Børsen privat er Investor – ledelse – pleasure som er livsstilsmagasin om kultur, gastronomi og rejser
Magasinet Penge og privatøkonomi som er et magasin fyldt med handlings­orienterede råd til optimeringer af privatøkonomien.

Adgang til fordelsklubben, som er et univers af der gerne vil have fordelagtige priser og unikke oplevelser.

Professionel

Du få adgang dagens seneste nyheder og udvikling fra ind og udland, Du kan vælge digital eller printversion af dagbladet. Pro udgaven abonnement er især til dig som gerne vil læse og har interesse om aktiekurserne i realtid, med avancerede investeringsværktøjer. Med dette abonnement, får du flere special sektorer.

Her vil du få adgang til at læse Pro Finans, som er et specialmedie om den finansielle sektor, samt analyser af aktuelle temaer. Foruden har du adgang til Pro for selvstændige som er et medie, der er målrettet ejere og ledere i mindre virksomheder. Samt har du adgang til Pro International der bringer dig viden om de internationale nyheder på engelsk.

I dette abonnement får du også Børsen-uddannelse som giver 20% rabat på alle uddannelser, som du har fri adgang til.

Børsen Executive

Er et abonnement dig som ikke vil gå glip af det bedste erhvervs-avisen kan bringe af nyheder nationalt som internationalt, digitalt som på print. Med Børsen Executive er du på forkant med aktiekurser, ledelse sektion med uddannelse, personlig udvikling og inspiration for ledelse. I dette executive abonnement har du også fri adgang til livsstilsmagasinet Pleasure samt penge og privatøkonomi, hvor du kan blive klogere på optimeringer af din privatøkonomi.

Du har ligeledes adgang til Pro Finans som er et specialmedie om den finansielle sektor, og er du selvstændig indeholder dette abonnement også sektionen pro selvstændige. Du har adgang til internationale nyheder på engelsk, og får 20% på alle uddannelser Dagbladet tilbyder.

Og du bliver ikke snydt for alle de eksklusive fordele fordelsklubben tilbyder, på et bredt sortiment af luksus produkter, sær- oplevelser og services.

Med Børsens Executive del bliver du også medlem af Børsen-Briefings. Briefings er en medlemsklub for leder og ledelsesinteresserede, med 10 årlige morgenmøder, som du er velkommen til at deltage i.

Børsens insights handler om konferencer og arrangementer.  Du kan i denne sektion downloade e-bøger, deltager i konferencer. I dette fællesskab er du på forkant med udviklingen inden for økonomi og erhvervslivet.

Bestil Børsens Executive abonnement – når du ikke vil gå på kompromis med viden, nyheder og læring.

Denne side indeholder reklame
for Dagbladet-Børsen

Eksklusivt tilbud på BØRSEN
Dette tilbud kan ikke bestilles via Børsens egen hjemmeside

Normalpris 1.797,-

Tilbudspris 599,- i dag

borsen