Bjerringbro Avis

Bjerringbro Avis

Læs Bjerringbro Avis i dag – med spændende nyheder fra lokalområdet

Bor du i Bjerringbro og vil derfor gerne have gode lokale nyheder om Bjerringbro og nærområdet? Så er Bjerringbro Avis den oplagte ugeavis for dig, hvor du kan få leveret gratis ugentlige nyheder om Bjerringbro leveret direkte til døren.

Avisen har hovedkontor på Torvegade 11. Her arbejder journalisterne på højtryk, for at finde frem til alle de mest spændende og relevante nyheder fra lokalområdet til dig. Det er nemlig ikke kun Bjerringbro avisen dækker over, men hele nærområdet.

Alt i alt, så er avisens dækningsområde; Kjellerup, Ans By, Viborg, Tjele, Rødkærsbro, Bjerringbro, Ulstrup, Langå, Thorsø, Fårvang, Randers C, Randers NV og Randers SV.

De mest relevante nyheder fra nærområdet

En af de primære grunde til at læse Bjerringbro Avis er naturligvis, at avisens snævre fokus på Bjerringbro og nærområdet betyder, at der i avisen udelukkende leverer nyheder og lokal information, som er relevante for dig.

Som du nok ved, så er det ikke svært at finde internationale og nationale nyheder. Denne form for nyheder er nemlig overalt på de sociale medier, i fjersynet og i de store landsdækkende aviser. Selvom disse nyheder selvfølgelig også er relevante og vigtige at følge med i, så er det typisk mere de lokale nyheder, som virkelig er vigtige. Det er jo trods alt de ting der sker i dit lokalområde, som har en effekt på din dagligdag.

Det er også en af grundende til, at Bjerringbro Avis er vigtig for den lokale sammenhængskraft i byen. Udover at leverer lokale nyheder, så gør avisen også meget mere for lokalsamfundet. Det er bl.a. et vigtigt sted for de lokale virksomheder, både på grund af reklamer, men også fordi virksomhederne kan bruge avisen til at dele historier og danne et tættere forhold med borgerne i området. Ydermere er avisen også det bedste sted at finde alle de spændende arrangementer og ting der sker i byen, så hvis man gerne vil ud at deltage i alle de ting, som organisationer og institutioner løbende arrangerer, så er avisen et godt sted at holde sig opdateret. 

Hvis du afholder et arrangement eller gerne vil have en annonce i avisen, så er der også mulighed for det. Du kan sende en mail til annonce@bjerringbro-avis.dk og henvende dig til personalet angående hvad du gerne vil dele med samfundet i avisen.

Læs avisen her.

Kontakt

Telefon: 8668 1755
Facebook

Adresse:
Torvegade 11
8850 Bjerringbro

Dette site indeholder information
om Bjerringbro Avis

Annonce

bilforsikring