butikker

1. februar kommer der gang i butikkerne igen

Danmark åbner igen 1. februar 2023

Coronavirussen har medført, at landet i alt for lang tid har været lukket ned, og gjort det umuligt få os at leve livet og nyde solens stråler og den gode stemning i byerne. I takt med at vi har fået kontrol over virussen, og landet åbner op igen, kan landet endelig åbne på igen. Det bliver dejligt.

Butikkerne er åbne og stemningen er i top

Mundbind og restriktioner fjernes fra 1. februar stort set over alt i Danmark, hvilke gør os i stand til igen at bevæge os frit i hele samfundet. Det er virkelig gode nyheder for butiksejerne, som virkelig har haft en hård og lang periode med nedlukning, så er det også fantastisk for os der elsker at komme ud og hygge os.

Det har været hårdt for alle

Efter virussen og nedlukningen har mange butikker desværre måtte lukke, men heldigvis er der stadig mange, som er klar til at åbne op og tage imod købelystende besøgende. 

Støt fortsat de lokale butikker

Selv om vi igen må shoppe og købe ind, uden mundbind og restriktioner, så besøg din by eller købmand med Covid-19 i tanke. Epidemien er her stadig og stiger. Så hvis vi vil støtte de lokale butikker, så skal vi stadig tænke på Covid-19 og passe på hinanden. 

Husk når du handler at støtte dine lokale butikker og caféer. Erhvervslivet har haft en ekstremt hård periode. Mange har måtte lukke, og mange er lige ved at gå under. Sørg derfor for at gøre brug af dine lokale butikker når du har mulighed for det.

Åbningstider i midtbyerne

Se butikkernes åbningstider i Odense og besøg gågaden i Vejle. En god gave ide kan være et gavekort til midtbyen. 

Vi glæder os til et gensyn i midtbyens gader.

2021inkii
bilforsikring