Bagsiden – om os

bagsiden om os

Søger du et samarbejde - vi er klar?

Her på bagsiden finder du info om hvad vi tilbyder på denne avis-portal. Vores formål med denne oversigt, er at informere om avisernes tilstedeværelse.

Den digitale tidsalder er over os, og det gør at avis­branchen på papir, på flere måder er trængte. Det har altid været en stor opgave at udgive en god avis. En stor del af de nationale aviser, har derfor en dyr og tung administration, og redaktionerne arbejder ofte op mod 24 timer i døgnet, på at give os seriøs dækning og informativ journalistik.

Vi gerne værne om aviserne i Danmark.

Avisinformation samlet på en portal

Det ikke første gang at de danske aviser og dagblade bliver samlet på en portal – og sikkert ikke sidste gang. Her på redaktionen bruger vi stort set alle vores vågne timer og ressourcer på at skabe, bl.a. portaler som denne, der har fokus på det skrevne ord off- og online.

DanskeAviser.dk har eksisteret, med dette udseende og format, siden starten 2020, men selve .dk domænet, har været online siden 2001 med forskelligt indhold.

Nyttig information

Vi udgiver også artikler, nyheder og erhvervsstof her på siden, præcis som de almindelige aviser Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske gør. Vi udgiver disse artikler til fordel for erhvervslivet.

Sidder du med nogle forslag til aviser eller medier, der bør være på vores lister eller ønsker et samarbejde med artikler eller linkbuilding, bedes du kontakte os via kontaktformularen her.

Med venlig hilsen
Redaktionen

Bemærk: Denne side indeholder annonce og affiliate links, hvilket betyder at vi modtager en lille kommision, hvis du ender med at købe noget af det der skrives om eller anbefales. 

Den pris du skal betale for et evt. produkt her fra siden, bliver den samme uanset om du klikker dig videre herfra eller går direkte til kilden.